Markovic, yenilginin ardından top kayıplarından yakındı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Markovic, yenilginin ardından top kayıplarından yakındı

Son 5 Haber

Okan Buruk'tan futbolcularına Kocaelispor uyarısı! "Bize ters geliyorlar"

Fenerbahçe'de Mert Müldür kararı

Fenerbahçe'de geri dönen İsmail Kartal'ın takıma yaptığı konuşma ortaya çıktı

Livan Burcu: "Fenerbahçe'yi sevdiğimi söyleyebilirim"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Markovic, yenilginin ardından top kayıplarından yakındı
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sahasında Darüşşafaka'ya 98-65 yenilen Gaziantep Basketbol'un başantrenörü Nenad Markovic, yedikleri 98 sayının 48'inin top kayıplarından olduğuna dikkati çekerek, buna diyecek bir şey bulamadığını söyledi.
Markovic, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, maçla ilgili çok fazla konuşmanın yersiz olduğunu belirtti.
Her çıktıkları maçta daha iyiye gitmeleri gerekirken, daha kötüye gittiklerini vurgulayan Markovic, "Ben buraya takımıma yardımcı olmak içim geldim. Herhangi birisi bunda beni suçlarsa, bir şey diyemem. Ancak takımıma yardımcı olamıyorum. Yediğimiz 98 sayının 48'i top kayıplarındandı. Diyecek bir şey bulamıyorum." şeklinde konuştu.