Markovski: "Galatasaray karşısında taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var"

15.11.2017 - 15:08 | Son Güncellenme: 15.11.2017 - 15:08

AJANSSPOR - Trabzonspor Basketbol Başantrenörü Zare Markovski, Galatasaray Odeabank maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

En son kazanılan Gaziantep karşılaşması için "Oyuncularımız her maçta yüzde yüzünü veriyorlar. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımız için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Markovski  6 maçta alınan 2 galibiyet ve 4 mağlubiyete de değinirken "Şöyle bir fark var, kaybettiğmiz maçlar olur bir de kazanamadığınız maçlar olur, biz sadece Beşiktaş maçını kaybettik, diğer maçları kazanamadık. Bu durum için son dakika şanssızlığı ve diğer sebeplerle diyebiliriz. iki maçı kazandık iki maçı da kazanamadık ve Beşiktaş maçını kaybettik." ifadelerini kullandı.

Galatasaray karşılaşmasına da değinen Trabzonspor'un deneyimli koçu "Her maç zor Galatasaray maçı daha da zor ama ben takımımdan öncelikle yüzde yüz performans istiyorum. Ondan sonra Galatasaray'ı düşünürüz " dedi.

Galatasaray maçı öncesi taraftara da çağrıda bulunan Markovski "Biz çalışıyoruz her zamanki gibi. Kendi problemlerimizi rakibe göstermeyerek, rakibin problemlerinden faydalanmaya çalışarak, kendi yeteneklerimizi ortaya koyarak savaşmaya çalışıyoruz her maçta. Bu işin sadece iki yanı yok birden fazla etki eden faktör var maçlara. o yüzden elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Şunu söylemek istiyorum ki taraftarlar Efes maçında gerçekten muhteşemdi ve bu tarz desteğe her zaman ihtiyacımız var. Çünkü onlar bizim sahip olduğumuz kuvvetin anahtarı ve sahip olduğumuz ekstra bir kuvvet. Bu yüzden şu gerçekten doğru ki taraftarlar takımın altıncı adamı."

Trabzonspor'da Galatasaray karşılaşması öncesi sakat veya eksik oyuncu var mı sorusunu da yanıtlayan Markovski "Bugün sakat yok ama Caleb Green'in biraz ağrısı var sırtında, bütün oyuncularımız yüzde yüzünü vermeye çalışınca yorgunluklar oluşuyor tabiki takımda, bu yüzden de diğer oyuncuların as oyunculara destek vermesi, Gaziantep maçında olduğu gibi yedekten geldiğinde katkı vermesi çok önemli. " ifadelerini kullandı. (Haber61)

Senin için hazırladığımız haberler