Annesi Kanser Olan Marlon, Ankaragücü'nden Ayrılarak Cruzeiro'ya Transfer Oluyor!

Akın Ungan
04.03.2023 - 22:47 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 23:04

MKE Ankaragücü'nün sağ beki Marlon, Cruzeiro'ya transfer oluyor. Annesi kanser tedavisi gören oyuncu, yönetime Brezilya'ya dönmek istediğini bildirdi.

Annesi Kanser Olan Marlon, Ankaragücü'nden Ayrılarak Cruzeiro'ya Transfer Oluyor!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü, bir futbolcusuyla vedaya hazırlanıyor. Başken temsilcisi Marlon'u yarınki Beşiktaş maçında son kez sahaya sürecek.

Marlon'un annesi kanser, ülkesine dönüyor

Marlon, Ankaragücü yönetimiyle bir araya gelerek annesinin kanser tedavisi gördüğünün ve durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Yönetimden izin isteyen Brezilyalı futbolcu, ülkesine dönerek kariyerine orada devam etmek istediğini ayrıca bu şekilde annesinin yanında olacağını bildirdi.

Cruzeiro ile anlaştı

Ankaragücü'ne ayrılık talebini ileten Marlon, Brezilya Ligi ekiplerinden Cruzeiro ile anlaştığını, annesi için ülkesine dönüp, Cruzeiro'da forma giyeceğini söyledi.

İlgini Çekebilir
Kevin N'Koudou adım adım Adana Demirspor'a
Habere Git

Trabzonspor'da kiralık oynadı

20 Mayıs 1997 doğumlu Marlon, Brezilya'nın Criciuma takımında futbola başladı. Fluminense ve Boavista dönemlerinin ardından 2020'de Trabzonspor'da kiralık olarak forma giydi.

15 maçta 2 asist yaptı

Sezon başında Fluminense'den bedelsiz olarak MKE Ankaragücü'ne imza atan 25 yaşındaki sol bek, 15 resmi müsabakada görev aldı. 2 kez takım arkadaşlarına gol pası veren Marlon, 2 maçta sarı kart gördü. 1 müsabakada ise ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler