Sakaryaspor, Kocaelispor'dan Joao Amaral'ı transfer ediyor

Akın Ungan
11.07.2024 - 00:12 | Son Güncellenme: 11.07.2024 - 00:19

TFF 1. Lig ekibi Sakaryaspor'un, ezeli rakibi Kocaelispor'un on numarası Joao Amaral'ı transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Detaylar.

Sakaryaspor, Kocaelispor'dan Joao Amaral'ı transfer ediyor

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon hazırlıklarına devam eden Trendyol 1. Lig ekibi Sakaryaspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig takımı Gaziantep'ten Max Gradel'i kadrosuna katarak hücum hattını güçlendiren Yeşil-Siyahlılar, ezeli rakibi Kocaelispor'un on numarasını radarına aldı.

Amaral, Sakaryaspor'un radarında

2023/24 sezonu başında Lech Poznan'dan Kocaelispor'a transfer olan Joao Amaral, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Portekizli on numara, Kocaelispor'un ezeli rakibi Sakaryaspor'un transfer listesine girdi.

Sakaryaspor, Amaral ile anlaştı

Sakaryaspor'un Joao Amaral için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. İddiaya göre Yeşil-Siyahlı takım, oyuncu ile anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Ryan Mendes Kocaelispor'da! Kulüp sözleşme süresini açıkladı
Habere Git

34 maçta 4 gol, 10 asist

Polonya temsilcisi Lech Poznan'dan ayrılarak Kocaelispor'a imza atan Joao Amaral'ın Körfez ekibi ile 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. 2023/24 sezonunda 34 maça çıkan 32 yaşındaki futbolcu, 4 kez rakip fileleri havalandırdı. Başarılı on numara 10 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler