Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın Cengiz Ünder mutluluğu

27.08.2021 - 16:50 | Son Güncellenme: 27.08.2021 - 16:59

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray ile aynı gruba düşen Marsilya'nın başkanı Pablo Longoria hem kurayı hem de formalarını giyen Cengiz Ünder'i değerlendirdi.

Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın Cengiz Ünder mutluluğu

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Marsilya’da başkan Pablo Longoria, açıklamalar yaptı. Galatasaray taraftarının bilinen ambiyansını oluşturacağını söyleyen Longoria, Cengiz Ünder’in performansını da yorumladı. 

 

 

'Grupta 4 iyi teknik adam var'

Haliç Kongre Merkezi’nde çekilen kuranın ardından konuşan Longoria, "Grupta 4 iyi takım, 4 güzel stadyum ve her sonuca açık maçlar olacaktır. Fatih Terim, Sampaoli, Sarri ve Nikolic gibi 4 önemli teknik adam var. Birbirine denk takımların olduğunu düşünüyorum. Rekabetçi bir grup olacaktır ve biz de gruptan çıkmak için mücadele edeceğiz. Maçlarda maksimumumuzu vererek oynayacağız. En küçük detayların bile oldukça önemli olduğu bir gruptayız” ifadelerini kullandı.

'Taraftarlar güzel ambiyans oluşturacak'

Gruptaki takımların önemli taraftar kitleleri oldupuna vurgu yapan Longoria, “Galatasaray taraftarları klasik ambiyansını oluşturacaktır. Bunun yanında Lazio, Lokomotiv ve Marsilya’nın da taraftarları oldukça önemli. Gruptaki 4 takımın da maçlarda güzel ambiyanslar oluşturacağını biliyorum” dedi.

 

 

'Cengiz Ünder transferinden memnunuz'

Roma'dan kiraladıkları Cengiz Ünder hakkında da konuşan Marsilya Başkanı Pablo Longoria, “Cengiz’in bizde olmasından dolayı çok mutluyuz. Sezona çok iyi başladı. 2 maçta 2 gol attı. Onun adına oldukça güzel bir başlangıç. Şimdi Galatasaray maçı için Türkiye’ye dönecek. Performansından dolayı çok mutluyuz. Onu kadromuza kattığımız için memnunuz” yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler