Son Dakika | Fenerbahçe, Cedric Bakambu'yu Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
06.09.2022 - 08:51 | Son Güncellenme: 06.09.2022 - 09:31

Son dakika Fenerbahçe haberi: F.Bahçe, Marsilya'nın yeni sezon planlamasında yer almayan eski Bursasporlu Cedrid Bakambu için harekete geçti. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Fenerbahçe, Cedric Bakambu'yu Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe gol yollarını güçlendirmek için düğmeye bastı. Kadrosuna son olarak Chelsea'den Michy Batsuhayi'yi dahil eden sarı-lacivertliler, Marsilya forması giyen eski Bursasporlu oyuncu Cedrid Bakambu için temas sağladı.

Devler Ligi kadrosuna yazılmadı

Fransız basını; Marsilya'da forma giyen ancak Şampiyonlar Ligi kadrosuna ismi yazılmayan Bakambu'nun hayal kırıklığına uğradığını ve Fenerbahçe'nin golcü oyuncuyla temas kurduğunu yazdı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin UEFA kadrosu yolcuları belli etti!
Habere Git

Bakambu'nun performansı

2014-15 sezonu yaz transfer döneminde FC Sochaux'dan 1.8 milyon Euro'ya Bursaspor'a transfer olan Cedric Bakambu 1 sezon yeşil-beyazlı formayı giymiş ve sonrasında 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Villarreal gitmişti. 

2018'de 40 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Çin takımı BJ Guoan'ın yolunu tutan 31 yaşındaki Kongo asıllı Fransız yıldız geçen sezon devre arasında Marsilya'ya geldi. 

Bakambu bu sezon sonradan oyuna dahil olduğu 3 maçta 1 asistlik katkı sağlarken, geçtiğimiz sezon ise 21 maçta 4 gol, 1 asist kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler