"Marsilya için her şeyimi verdim"

19.01.2020 - 23:50 | Son Güncellenme: 19.01.2020 - 23:50

Luiz Gustavo, Marsilya günleri hakkında konuştu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Luiz Gustavo, Marsilya'dan neden ayrıldığı ile ilgili Fransız Canal + kanalına açıklamalarda bulundu.

"Marsilya için her şeyimi verdim"

Veledrom'da olan atmosfer... Sahaya ilk çıktığım an benim için çok özeldi. Bu bir aşk hikayesi. Duygular var ama bu duyguları açıklayamıyorsunuz. Gerçekten kelime bulmakta zorlanıyorum. Söyleyebileceğim tek şey, Marsilya için gerçekten her şeyimi verdim. Zihinsel olarak çok yoruldum ve ayrılma zamanı gelmişti. Daha sonra seçim yapmak zorunda kaldım ve başka güçlü bir büyük projede yer almak istedim.

"20-30 yıl kalabilirim"

2018-2019 sezonunda iyi bir sezon geçirmiştik. Ama ikinci yıl istediğimiz gibi gitmedi. Ve bu beni çok incitti. Marsilya'ya geldiğimde eğer kulüp gelişmeye ve büyümeye devam ederse 20-30 yıl kalabilirim (Gülümsüyor) diye düşünüyordum ama durum böyle olmadı.

"O zaman defans oyuncusu alın..."

Marsilya'da forma giydiği dönemde teknik direktör Rudi Garcia'nın onu savunmada oynatmasına da değinen Gustavo, "Eğer merkezi bir savunma oyuncusuna ihtiyaç duyuyorsanız, o zaman merkezi bir defans oyuncusu almanız gerekiyor. Yardımcı olabilirim, ama bu benim işim değil. Sonra bahanelerin arkasına saklanmayın. İkinci kaçırdığımız sezonda hepimizin sorumlulukları var tabii." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler