Marsilya, Luiz Gustavo kararını açıklıyor! Fenerbahçe...

28.08.2019 - 12:24 | Son Güncellenme: 28.08.2019 - 09:28

Marsilya, Luiz Gustavo kararını açıklıyor! Fenerbahçe...

Marsilya, Luiz Gustavo kararını bugün açıklaması bekleniyor... Luiz Gustavo; Fenerbahçe forması giymekte kararlı, gözler Marsilya'da. Fransız kulübün Başkanı Eyraud ve hoca Villas-Boas, yapılan son görüşmede Brezilyalı oyuncuyu kalmaya ikna edemedi. Büyük bir sürpriz yaşanmazsa bugün transfere onay verilecek

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin aylardır sürdürdüğü Luiz Gustavo operasyonunun kilit gününe gelindi. Marsilya, Brezilyalı için nihai kararını bugün açıklayacak. Fransız ekibinin hocası Villas-Boas ve Başkan Eyraud, oyuncuyla son bir görüşme yaptı.

Başkan ve hoca, Gustavo'ya "Sen hala planlarımız dahilindesin. Sadece futbolcu olarak değil sonrasında da bu kulübe hizmet etmeni istiyoruz. Kararını bir kez daha gözden geçir" ifadelerini kullandılar.

Marsilya cephesi pes etti artık

Gustavo kendisine olan tüm güvene rağmen takımdan ayrılmak istediğini yineleyerek, "Devre arasında Çin'den gelen teklifi değerlendiremedim. Bu kez fırsatı kaçırmak istemiyorum. Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak ve kariyerime orada nokta koymak istiyorum" ifadelerini kullandı. 32 yaşındaki orta sahanın bu sözlerinin ardından Marsilya cephesinin elinde hiçbir koz kalmadı.

Fenerbahçe, Gustavo için Marsilya'ya 5.5 milyon Euro önerdi. Marsilya teklifi kabul ederken, son bir görüşme için sarı-lacivertlilerden süre istemişti. Gustavo'yu geri döndürme çabaları sonuç vermedi. Bugün büyük bir sürpriz olmazsa Fransız kulübü, Fenerbahçe'ye transfere onay verdiğini duyuracak. Prosedürlerin tamamlanmasının ardından Gustavo birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek resmi olarak Fenerbahçe kadrosuna katılacak.

180 dakika oynadı

2021'e kadar Marsilya ile sözleşmesi olan Gustavo, Fransa Ligi'nin ilk iki haftasında takımdaki yerini aldı ve 180 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler