Marsilya - Nantes: 3-2 (Maç Sonucu -Özet)

Ali Bozkurt
20.04.2022 - 22:45 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 01:24

Fransa Lig 1'de Marsilya, kendi sahasında Nantes'i konuk etti. Karşılaşma Marsilya 3-2 Nantes skoru ile sona erdi. İşte maç özeti, golleri ve detayları...

Marsilya - Nantes: 3-2 (Maç Sonucu -Özet)

AJANSSPOR HABER

Marsilya, kendi sahasında Nantes'i konuk etti. Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Marsilya, iki defa geriye düştüğü karşılaşmayı kazanarak PSG'nin şampiyonluk ilan etmesini bekletmeye aldı. İşte tüm detaylar...

İlk yarıda 3 gol

Nantes, karşılaşmaya hızlı başlayan taraf oldu. Marsilya taraftarının önünde 26. dakika da Girotto'nun attığı golle öne geçmeyi başardı. Marsilya, PSG'nin şampiyonluğu ilan etmemesi için rakip sahaya oyunu yıkması sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Payet, skoru 1-1 yaptı. Golden hemen sonra atağa çıkan Nantes, Marsilya'nın umutlarını elinden alarak 41. dakikada Coco'nun attığı golle durumu 2-1'e getirdi.

Yine Penaltı yine Payet

Karşılaşmanın ilk yarısında penaltı kazanarak beraberliği yakalayan Marsilya, ikinci yarı yine penaltı kazadı ve yine beraberliği yakaladı. 55. dakikada penaltı kazanan Marsilya'da ilk yarıda olduğu gibi yine topun başına Payet geçti. Yıldız oyuncu topu ağlara göndererek skoru tekrardan beraberliğe getirdi. 

Harit, nefes verdi

Nantes kaçtı, Marsilya kovaladı. Taraftarı önünde Nantes'i geriden gelerek mağlup eden Marsilya'da 75. dakikada sahneye çıkan Harit, attığı golle skoru belirleyen isim oldu. Marsilya, kendi sahasında Nantes'i 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Cengiz Ünder forma giymedi

PSG maçının ilk yarısında sakatlığı sebebiyle oyundan alınan Cengiz Ünder'in Ligue 1'de bu akşam oynanan Nantes maçında forma giymedi.

PSG, beklemeye geçti

Nantes maçında iki defa geriye düşen ve karşılaşmayı kazanan Marsilya, PSG'nin şampiyonluğu ilan etmesini engelledi.

Marsilya ikinciliği kaptırmak istemiyor

Marsilya, 5 hafta kalan Lig 1'de Rennes'e ikinciliği bırakmamak için kalan maçlarında hata yapmamaya çalışacak. Rennes ile puan farkı 6'a çıkarmayı başardı. Rennes ise Strasbourg deplasmanında mağlup olarak puan farkını düşüremedi.

Senin için hazırladığımız haberler