Marsilya İçlerinde Cengiz Ünder'in Olduğu Önemli Yıldızları Gözden Çıkardı

Burak Alaca
30.05.2023 - 17:18 | Son Güncellenme: 30.05.2023 - 17:47

Marsilya yönetimi kadroda sirkülasyona gidiyor. Milli oyuncumuz Cengiz Ünder de dahil olmak üzere birden fazla yıldız oyuncu ile yolları ayrıması bekleniyor.

Marsilya İçlerinde Cengiz Ünder'in Olduğu Önemli Yıldızları Gözden Çıkardı

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligue 1'de ikinci sırayı RC Lens'a kaptıran Marsilya'da yönetim ciddi bir kadro sirkülasyonunu gündeme aldı. Fransız devinin yolları ayırmak istediği isimler arasında milli oyuncumuz Cengiz Ünder de yer alıyor.

Yıldız isimler yolcu

La Provance'in haberine Marsilya yönetimi; Matteo Guendouzi, Dimitri Payet, Cengiz Ünder, Leonardo Barlerdi gibi isimleri yaz aylarında elinden çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

8.4 milyon yatırdılar

2021-2022 sezonunda İtalyan ekibi Roma'dan Marsilya'ya kiralanan Cengiz Ünder ilk sezonunda performansı ile beğeni topladı ve Fransız ekibi milli yıldızın bonservisini 8.4 milyon karşılığında satın aldı.

İlgini Çekebilir
Marsilya Cengiz'le uyandı, liderliğe yaklaştı
Habere Git
İlgini Çekebilir
Cengiz Ünder attı, Marsilya evinde güldü!
Habere Git

Tudor ile yıldızı başlarda barışmadı

Cengiz Ünder'in sezon başında Marsilya Teknik Direktörü Igor Tudor yıldızı barışmamıştı. Sonrasında tekrardan süre bulmaya başlayan oyuncu bu sezon Ligue 1'de 36 maçta forma giyerken; 5 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

Mourinho takımda istemedi

2017'de Medipol Başakşehir'den Roma'ya 14 milyon karşılığında transfer olan 25 yaşındaki oyuncu, İtalyan ekibinde geçirdiği 3 başarılı sezonun ardından takımın başına geçen dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun kendisini kadroda düşünmemesi üzerine takımdan ayrılmıştı.

Premier League'i deneyimledi

2020-2021 sezonunda İngiltere Premier League ekibi Leicester City'ye kiralanan Cengiz Ünder, "Tilkiler" lakaplı takımın formasını o sezon tüm kulvarlarda 19 maçta terletirken 2 gol, 3 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Marsilya'dan Beşiktaş'a olay Cengiz Ünder yanıtı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler