Thierry Henry'den Marsilya Teknik Direktörü Igor Tudor Açıklaması!

Akın Ungan
17.08.2022 - 12:23 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 12:31

Thierry Henry, Marsilya'nın başında eleştirilen Igor Tudor hakkında açıklama yaptı. Juventus'ta beraber oynadıklarını hatırlatan Henry, Tudor'a sahip çıktı.

Thierry Henry'den Marsilya Teknik Direktörü Igor Tudor Açıklaması!

Ligue 1'in dev kulüplerinden Marsilya'nın başına getirilen Igor Tudor, 2 maçın ardından eleştirilmeye başladı. Kendi sahasında Stade Reims'i 4-1 mağlup eden Hırvat teknik adam, Stade Brestois deplasmanından ise 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Henry Tudor'a sahip çıktı

Serie A ekiplerinden Hellas Verona'dan ayrılarak, Marsilya'ya gelen Igor Tudor için Thierry Henry'den açıklama geldi. Akşam'ın aktardığı habere göre Fransız futbolunun efsane ismi, Tudor'a sahip çıktı.

"Söyleyeceklerini duymaya hazır değillerse yedek kulübesinde oturabilirler"

1999 yılında Juventus'ta beraber oynadıklarını hatırlatan Thierry Henry, "Yeni nesilde Tudor gibi güçlü bir karaktere sahip bir antrenöre sahip olmak her zaman kolay değil. Juventus'ta onunla omuz omuza oynadık, sözlerini söylemekten korkmayacak bir teknik direktörle karşılaştıklarını düşünüyorum. Birine bir şey söylemesi gerekiyorsa, söyleyecektir. Oyuncular söyleyeceklerini duymaya hazır değillerse yedek kulübesinde veya tribünlerde oturabilirler" dedi.

"Beğendiğim bir teknik adam"

Henry ayrıca Tudor'un İtalya'da çalıştırdığı Hellas Verona dönemine göndermede bulunarak, "Yöntemi Hellas Verona'da iyi çalıştı. Bugün Verona ile Marsilya arasında ciddi bir oyun ve oyuncu farkı var. Hala net fikirleri olan bir koç ve beğendiğim bir teknik adam" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler