Marsilya'dan Arsenal'e dönecek mi? Resmi açıklama...

12.10.2021 - 11:05 | Son Güncellenme: 12.10.2021 - 12:02

Galatasaray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Marsilya'da oynayan William Saliba'nın geleceği hakkında açıklama geldi. Arsenal'e mi dönüyor?

Marsilya'dan Arsenal'e dönecek mi? Resmi açıklama...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Milli futbolcumuz Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Marsilya'da kiralık olarak forma giyen William Saliba, geleceği hakkında konuştu. Futbolcu için bir açıklama da bonservisinin olduğu Arsenal'in menajeri Mikel Arteta'dan geldi. 

"İhtiyacım olan oynamak"

L'Equipe ile yaptığı röportajda William Saliba, "Arsenal'de oynama garantim yoktu. Marsilya gibi bir kulübe kiralık da olsa gelmem çok önemliydi. Burası çok iyi bir seçim. İhtiyacım olan şey oynamak" ifadesini kullandı. 

Arteta'nın Saliba yorumu

Öte yandan Arsenal'i çalıştıran Mikel Arteta, Saliba hakkında konuştu. Arteta, futbolcunun gelişimi için Marsilya'ya kiralanmasının doğru bir karar olduğunu ve Saliba'nın gelecek planları arasında olduğunu anlattı. 

"Kendini geliştirmesi için böyle bir karar aldık"

Arteta, "Saliba, yeni sezon öncesi bize geri dönece ve bizimle olacak. Birkaç maç oynadıktan sonra, performansının artması ve gelişimi önemli. Kendisini daha çok geliştirmesi için böyle bir karar aldık" dedi. 

Galatasaray'ın Avrupa'daki rakibi 

Bilindiği üzere Fransız ekibi Marsilya, Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray'ın rakiplerinden biri. Gruptaki ilk maçında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalan Marsilya, temsilcimiz Galatasaray ile de oynadığı maçtan da 0-0 eşitlikle ayrılmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler