Marsilya'nın tavrı net!

29.08.2019 - 13:31 | Son Güncellenme: 29.08.2019 - 10:31

Fenerbahçe'nin Luiz Gustavo transferi çıkmaza girdi. Fransız basını Marsilya'nın Brezilyalı orta sahayı satmayı düşünmediğini yazdı.

Marsilya, Gustavo'yu bırakmıyor!

6 numara transferi için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe'de gündemin bir numaralı ismi Luiz Gustavo'ydu. Dün akşamki Nice maçına yedek kulübesinde başlayan Brezilyalı'nın Fenerbahçe'ye transfer olmak istediği söylense de kulübü Marsilya geri adım atmıyor.

L'Equipe gazetesinin haberine göre Fransız ekibi, tatmin edici bir teklif gelmediği müddetçe Gustavo'yu takımda tutacak. Bu aşamada onun boşluğunu doldurmanın zor olduğu belirtiliyor.

Villas-Boas: "Fenerbahçe'nin teklifi reddedildi"

Marsilya Teknik Direktörü Villas-Boas da dünkü maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, "Gustavo ile bu sabah konuştum. Fenerbahçe'den gelen teklif kulüp tarafından reddedildi. O bizim için önemli bir oyuncu. Çok iyi bir hafta geçirmediği için onun yerine Strootman'ı oynatmayı daha uygun gördüm. Gelen teklif kabul edilebilir bir teklif değildi. Günün sonunda takımda kalabilir. Belki sözleşmesini de uzatabiliriz. Kulübün amacı bu" ifadelerini kullanmıştı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler