Marsilya’nın yeni teknik direktörü Jorge Sampaoli oldu

17.02.2021 - 14:45 | Son Güncellenme: 17.02.2021 - 14:48

Avrupa fubolundan son dakika haberleri… Fransız ekibi Olympique Marsilya’nın teknik direktörü Jorge Sampaoli oldu. Arjantinli teknik adam, Andre Villas-Boas’ın görevini devralacak.

Marsilya’nın yeni teknik direktörü Jorge Sampaoli oldu

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olympique Marsilya’da yeni teknik direktör belli oldu. Akdeniz temsilcisi Jorge Sampaoli ile anlaştı. FootRadio'nun haberine göre 60 yaşındaki teknik adam cumartesi günü oynanacak Nantes maçında Marsilya'nın başında ilk karşılaşmasına çıkacak.

Atletico Mineiro'nun başındaydı

Fransız takımında önceki teknik direktör Andre Villas-Boas, istemediği halde gerçekleştirilen Olivier Ntcham transferi nedeniyle istifa etmişti. 

Brezilya'da Atletico Mineiro'yu çalıştıran Sampaoli ise, Marsilya iddiaları için “Aralık ayında sözleşmem bitiyor. Gidecek miyim bilmiyorum. Futbolda her şey değişiyor. Özellikle de Brezilya'da'' diye konuşmuştu.

Arjantin Milli Takımı'nı çalıştırdı

Jorge Sampaoli daha önce Avrupa’da Sevilla’yı, Güney Amerika’da Santos, Emelec, Arjantin ve Şili milli takımlarını çalıştırdı. Olympique Marsilya, Fransa Ligi’nde 34 puanla 9’uncu sırada bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler