Mart ayı dert ayı oldu!

27.03.2021 - 11:42 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 14:31

Fenerbahçe haberleri… Mart ayı sarı lacivertlilere yaramıyor! Erol Bulut’un ayrılmasıyla sonuçlanan süreç akıllara geçen sezon yaşananları getirdi. İşte sarı lacivertlilerin bir türlü kurtulamadığı mart kabusu…

Mart ayı dert ayı oldu!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe, Başkan Ali Koç döneminde mart ayında ikinci kez teknik direktörsüz kaldı. Sarı lacivertlilerin geçen sezon başında bulunan Ersun Yanal, ocak ayında Başakşehir’i 2-0 yendikten sonra 5 mücadelede galibiyet yüzü görememişti. 

Ersun Yanal da mart kurbanı oldu

Takımın kötü gidişi ve şampiyonluk yarışından uzaklaşılması sonrası tecrübeli çalıştırıcı 2020 Mart’ında Fenerbahçe’deki görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Ardından geçici olarak sırasıyla Zeki Murat Göle ve Tahir Karapınar takımı sezon sonuna kadar götürmüştü. 

Bulut'un 232 günlük macerası sona erdi

Bu sezon da benzer bir durum yine mart ayında yaşandı. Teknik direktör Erol Bulut’un 232 günlük Fenerbahçe kariyerinde son haftalardaki olumsuz saha sonuçları, oynanan kötü futbol ve şampiyonluk yarışında ağır yara alınmasıyla birlikte görevinden alındı.

Mart ayında ikinci kez teknik direktörsüz kalan Fenerbahçe yine bir Denizlispor maçı ile Emre Belözoğlu yönetiminde yeni döneme başlayacak. Bu arada Erol Bulut’un sarı lacivertli takımda görevinin sona ermesinden sonra kadroda yer alan hiçbir futbolcunun sosyal medyada veda mesajı yayınlamaması da dikkat çekti.

Belözoğlu'nun ilginç rekoru

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu 1 yıl içinde üç farklı görevde bulunmuş olacak. Geçen sezon takımda futbolcu olan Belözoğlu yaz ayında futbol yaşamına nokta koyarak önce sportif direktörlük ardından da teknik sorumluluk vazifesini üstlendi.

Senin için hazırladığımız haberler