Martin Skrtel, Futbolu Bıraktığını Açıkladı

İsa Kethüda
17.05.2022 - 15:53 | Son Güncellenme: 17.05.2022 - 16:01

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir formaları giyen Slovak savunma oyuncusu Martin Skrtel, futbolu bıraktığını açıkladı. İşte detaylar...

Martin Skrtel, Futbolu Bıraktığını Açıkladı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bir dönem Süper Lig'de Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir formaları giyen Martin Skrtel, sosyal medya hesabı Instagram'dan futbolu bıraktığını açıkladı.

"Dunajska son maçım olacak"

37 yaşındaki futbolcu, "20 yıllık kariyerimden sonra bir karar vermem gerekiyordu. Dunajska son maçım olacak ve bu maçla birlikte futbola veda edeceğim. Çünkü uzun süredir sırt ağrılarım ve problemlerim var. Artık bu şekilde futbol oynayamam. Bu yüzden emekli olmaya karar verdim. Çalıştığım tüm ülkelerdeki kulüplere, taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Tabii ki arkadaşlarıma ve özellikle anneme, eşime, oğluma, babama, kardeşlerime beni her zaman destekledikleri için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

Slovak savunma oyuncusu kariyerinde 1 İngiltere Lig Kupası şampiyonluğu, 1 Türkiye Süper Lig şampiyonluğu, 1 UEFA Kupası şampiyonluğu, 1 Slovakya Kupası şampiyonluğu, 1 Rusya Ligi şampiyonlu kazandı. Ayrıca Slovakya'da 4 kez de yılın futbolcusu seçildi. 

Senin için hazırladığımız haberler