Martin Skrtel: "Şampiyonlar Ligi'ne geri döndüğüm için mutluyum"

10.08.2019 - 00:48 | Son Güncellenme: 10.08.2019 - 00:48

Atalanta'ya transfer olan Martin Skrtel'den açıklama! Geçen sezon Süper Lig ekibi Fenerbahçe forması giyen ve İtalya'nın Atalanta takımına transfer olan Martin Skrtel kulüp sitesine açıklamalarda bulundu.

Açıkçası burada olduğum için mutluyum ve bu futbol kulübünün bir parçası olduğum için de gurur duyuyorum. Takımla sahayı çıkmayı dört gözle bekliyorum. Bütün gün buradaydım ve çok iyi insanlar var burada. Bu yüzden burada olmaktan dolayı mutluyum.

Burada istediğim her şey var, böylece kendi işime de odaklanabiliyorum. Tesisler ve her şey çok kaliteli. Atalanta'nın geçen sene ligi üçüncü bitirip bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde olacaklarını biliyorum. Takım için harika bir sezon olacak.

İtalya'da oynayan birkaç arkadaşımla konuştum ve bana Atalanta hakkında çok olumlu şeyler söylediler. Serie A gibi güçlü bir ligde üçüncü olmak kolay değil, ancak o kalitede olmalısın. Birkaç maçlarını izledim çok iyi oynuyorlar. Bu yüzden burada olmaktan dolayı mutluyum.

Elimden geenin en iyisini yapmaya ve takım için sahadaki her şeyimi vermeye hazırım. İşimi yüzde yüz yapıyorum. Bir oyuncu için Şampiyonlar Ligi'nde en üst seviyedir ve her oyuncu burada oynamayı hayal kurar.

Liverpool ile Şampiyonlar Ligi oynadım ve şimdi de Atalanta ile yeniden oynayacağım için mutluyum. Dört gözle bekliyorum. Aynı zamanda Serie A'da ilk deneyimim olacak. Sahada olmak için sabırsızlanıyorum.

Ailemin burada mutlu olacağına inanıyorum. Futbol seven sekiz yaşında bir oğlum var, bu yüzden internetteki Atalanta hakkındaki her şeyi aradı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler