", "articleBody": "Transferi bilmeceye dönen Martin Skrtel kararını verdi. Slovak stoper İtalya Serie A takımı Atalanta ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe ile sözleşme yenileme konusunda anlaşma sağlayamayan Martin Skrtel, son anda Beşiktaş’ın gündemine geldi. Ancak siyah beyazlılar gereken adımları atmayınca tecrübeli stoper kendisini ısrarla isteyen Atalanta’ya “evet” dedi. Skrtel, Atalanta’nın en pahalı oyuncusu olduİtalyanlar Skrtel’e 2 yıllık sözleşme önerdi; fakat Slovak oyuncu 1 yıllık tercih ettiğini söyledi. Martin Skretel, 1 sezon için 2.5 milyon Euro kazanacak. Ayrıca 1 milyon Euro imza parası alacak. Toplmda 3.5 milyon Euro kazanacak. Böylece Skrtel, Atalanta’nın en pahalı oyuncusu oldu. Teknik direktör Gasperini’nin onu özellikle istemesi nedeniyle, Atalanta başkanı limitlerini aşarak bu ücreti verdi. Gasperini, “Benim için öncelik Skrtel” dedi. Atalanta’nın ligi üçüncü bitirmesi ve Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması, ayrıca kulübün Milano’ya çok yakın olması Skrtel’in tercihini etkiledi. Martin Skrtel, yarın İtalya’da olacak. ''Serdar Aziz ve Sadık Çiftpınar gibi stoperler 2 milyon Euro’ya yakın alıyorsa...''Tecrübeli oyuncu aslında İstanbul’da kalmak istiyordu. Kurulu düzenini bozma niyetinde değildi. Ailesi mutluydu, kendisi ise berberden, alışverişe kadar sürekli gittiği yerler bulunmuştu. Fakat sözleşme yenilemek için öne sürdüğü taleplerle, Fenerbahçe’nin önerdikleri uyuşmadı. Fenerbahçe 2 yıllık sözleşme ve yıllık 2.5 milyon Euro teklif etti. Skrtel, “Serdar Aziz ve Sadık Çiftpınar gibi stoperler 2 milyon Euro’ya yakın alıyorsa, ben 3 milyon Euro isterim” dedi. Anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş ise Skrtel’i transfer etmek konusunda net bir tavır ortaya koymadı.AJANSSPOR - ÖZELAtalanta, transferi bu videoyla açıkladı: Martin #Škrtel è un giocatore dell’Atalanta! ⚫️🔵 Benvenuto Martin! 🙌🏼🇸🇰 Welcome Martin! 👋 🖤💙📰 https://t.co/ourmZ6UhU5#WelcomeSkrtel #Atalanta3uropa #GoAtalantaGo pic.twitter.com/eV6jCbrDIm— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC) August 9, 2019", "author": {"@type":"Person","@id":"https://ajansspor.com/editor/","url":"https://ajansspor.com/editor/","image":{"@type":"ImageObject","url":"https://ajansspor.com/assets/images/.webp"}}, "publisher": { "@type": "Organization", "name":"Ajansspor.com", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://ajansspor.com/assets/images/line-logo.webp", "width": 200, "height": 41 } } }; ", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "xpath": [ "/html/head/title", "/html/head/meta[@name='description']/@content" ] }, "url": "https://ajansspor.com/haber/martin-skrtelin-yeni-takimi-belli-oldu-serie-a-ekibi-313618" }

Martin Skrtel'in yeni takımı belli oldu! Serie A ekibi...

09.08.2019 - 02:22 | Son Güncellenme: 09.08.2019 - 02:22

Transferi bilmeceye dönen Martin Skrtel kararını verdi. Slovak stoper İtalya Serie A takımı Atalanta ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Fenerbahçe ile sözleşme yenileme konusunda anlaşma sağlayamayan Martin Skrtel, son anda Beşiktaş’ın gündemine geldi. Ancak siyah beyazlılar gereken adımları atmayınca tecrübeli stoper kendisini ısrarla isteyen Atalanta’ya “evet” dedi. 

Skrtel, Atalanta’nın en pahalı oyuncusu oldu

İtalyanlar Skrtel’e 2 yıllık sözleşme önerdi; fakat Slovak oyuncu 1 yıllık tercih ettiğini söyledi.  Martin Skretel, 1 sezon için 2.5 milyon Euro kazanacak. Ayrıca 1 milyon Euro imza parası alacak. Toplmda 3.5 milyon Euro kazanacak. 

Böylece Skrtel, Atalanta’nın en pahalı oyuncusu oldu. Teknik direktör Gasperini’nin onu özellikle istemesi nedeniyle, Atalanta başkanı limitlerini aşarak bu ücreti verdi. Gasperini, “Benim için öncelik Skrtel” dedi. 

Atalanta’nın ligi üçüncü bitirmesi ve Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olması, ayrıca kulübün Milano’ya çok yakın olması Skrtel’in tercihini etkiledi. 
Martin Skrtel, yarın İtalya’da olacak. 

''Serdar Aziz ve Sadık Çiftpınar gibi stoperler 2 milyon Euro’ya yakın alıyorsa...''

Tecrübeli oyuncu aslında İstanbul’da kalmak istiyordu. Kurulu düzenini bozma niyetinde değildi. Ailesi mutluydu, kendisi ise berberden, alışverişe kadar sürekli gittiği yerler bulunmuştu. Fakat sözleşme yenilemek için öne sürdüğü taleplerle, Fenerbahçe’nin önerdikleri uyuşmadı. Fenerbahçe 2 yıllık sözleşme ve yıllık 2.5 milyon Euro teklif etti. Skrtel, “Serdar Aziz ve Sadık Çiftpınar gibi stoperler 2 milyon Euro’ya yakın alıyorsa, ben 3 milyon Euro isterim” dedi. Anlaşma sağlanamadı. 

Beşiktaş ise Skrtel’i transfer etmek konusunda net bir tavır ortaya koymadı.

AJANSSPOR - ÖZEL

Atalanta, transferi bu videoyla açıkladı:

 

Senin için hazırladığımız haberler