Martyna Czyrnianska'dan Eczacıbaşı açıklaması: Kulübüm beni bırakmak istemedi

13.09.2024 - 12:35 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 13:06

Yeni sezonda Sultanlar Ligi'nin yeni ekibi Bahçelievler Belediye Spor'da forma giyecek olan Polonyalı voleybolcu Martyna Czyrnianska yeni açıklamalarında Eczacıbaşı Dynavit'ten söz etti.

Martyna Czyrnianska'dan Eczacıbaşı açıklaması: Kulübüm beni bırakmak istemedi

AJANSSPOR - HABER

Polonyalı voleybolcu Martyna Czyrnianska, Sportowe Fakty için yeni açıklamalarda bulundu. Czyrnianska, Bahçelievler'e katılmasından bahsetti.

Bahçelievler, Polonyalı yıldızın gitmesini istemedi

Eczacıbaşı Dynavit'te Kathryn Plummer'ın yaşadığı sakatlığın ardından Turuncu-Beyazlıların Martyna Czyrnianska'yı yeniden istediği iddia edilmişti. Czyrnianska açıklamalarında iddiaların doğru olduğunu ancak Bahçelievler'in bunu kabul etmediğini belirterek "Böyle bir şey vardı. Ama nasıl hızlı ortaya çıktıysa, o kadar hızlı kayboldu. Kulübüm beni bırakmak istemedi, görüşmeler bitti. Bahçelievler'de kalıyorum." dedi.

Czyrnianska neden Eczacıbaşı'nda kalmadı?

Martyna Czyrnianska açıklamalarında Eczacıbaşı'nda kalmayı düşünmediğini belirtti ve nedenini şöyle açıkladı: "Geçen sezona baktığımda, hayır. Maç ritmine ihtiyacım var. Yeni kulübümde sahada çok daha fazla zaman geçireceğimden eminim. İlk 6'da oynama olasılığım daha yüksek olacak. Ancak Eczacıbaşı'na daha fazla tecrübeyle geri döneceğime inanıyorum. Şu anda bulunduğum yerden mutluyum. Gerçekten güçlü takımlara karşı düzenli oynayarak bir sonraki adımı atmayı umuyorum."

İlgini Çekebilir
2024 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley başlıyor
Habere Git

"İstanbul'da kalmak benim için önemliydi"

Açıklamalarında Türkiye'nin dışında İtalya'dan da teklif aldığını belirten Martyna Czyrnianska teklifleri reddetmesinde İstanbul'da kalmak istemesinin etkili olduğunu "Türkiye ve İtalya'dan teklifler vardı. İstanbul'da kalmak benim için önemliydi. Diğer şehirlerden gelen teklifleri reddettim. Böylece liste küçüldü ve Bahçelievler'i seçtim." diyerek belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler