Martyna Czyrnianska'dan Elif Şahin açıklaması: Onun sayesinde...

30.07.2024 - 10:36 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 10:49

Geçtiğimiz sezonu Sultanlar Ligi ekibi Eczacıbaşı Dynavit'te tamamlayan Polonyalı voleybolcu Martyna Czyrnianska yeni açıklamalarında Filenin Sultanları'ndan Elif Şahin hakkında konuştu.

Martyna Czyrnianska'dan Elif Şahin açıklaması: Onun sayesinde...

Polonyalı voleybolcu Martyna Czyrnianska, Przeglad Sportowy'den Bartholomew Plonka için yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti. 2003 doğumlu oyuncu Eczacıbaşı'nda sakatlık yaşadığı dönemden bahsetti.

"Voleybolu bırakmadığım için mutluyum"

Martyna Czyrnianska açıklamalarında voleybol kariyerinde zorlandığı dönemler olduğunu belirterek "Oynamaktan bazen gerçekten çok sıkıldığım, midem bulanacakmış gibi hissettiğim anlar oldu. Ama pes etmediğim için, voleybolu bırakmadığım için çok mutluyum. Böyle anlar yaşadım, bunu kabul ediyorum." dedi.

"Elif Şahin beni çok destekledi"

Polonyalı genç voleybolcu Martyna Czyrnianska, Eczacıbaşı'ndaki oda arkadaşı Elif Şahin'in kendisine verdiği desteği ise şu sözlerle anlattı: "Her gün Eczacıbaşı'ndan oda arkadaşım Elif Şahin beni çok destekledi. Bana çok neşe verdi, onun sayesinde gülümseyebildim. Yanımda olmasaydı ne olacağını gerçekten bilmiyorum. Birbirimizi çok iyi anladık, çok iyi anlaştık. Ama beni destekleyen çok daha fazla insan vardı. Sezonun büyük kısmında antrenman yapamamış olsam da kendimi takımın bir parçası gibi hissettim."

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları'nın rakibinde doping şoku: 4 yıl men...
Habere Git

Czyrnianska gelecek sezon Bahçelievler'de

Geçtiğimiz sezonu Eczacıbaşı Dynavit'te tamamlayan Martyna Czyrnianska gelecek sezon ise Bahçelievler Belediyespor'da ter dökecek.

Senin için hazırladığımız haberler