"Maskeyi gladyatörlerin yaptığı gibi takın ve savaşın"

25.01.2020 - 02:46 | Son Güncellenme: 24.01.2020 - 23:48

Paulo Dybala: "Sarri kalmamı istedi"

Juventus'un Arjantinli yıldız oyuncusu Paulo Dybala, İtalyan teknik adam Maurizio Sarri, takım arkadaşları Ronaldo ve Messi hakkında açıklamalarda bulundu.

"Ayrılmak mı yoksa kalmak mı..."

The Guardian'a konuşan yıldız oyuncu, "Yazın ayrılmaya çok yakındım. Kulüpte bunu düşünüyordu, biliyorum. Son dakikaya kadar bekledik. Kontratımın bitmesine 2 yıl daha var. Juventus'un planlarında var mıyım yoksa yok muyum diye beklemeye başladık. Ayrılmamı mı istiyorlar yoksa kalmamı mı?" dedi.

"Sarri kalmamı istedi"

Dybala, "Bu kulüp için karar vermek... Burada bana herkes çok iyi davranıyor, rahatım. Sarri'nin gelişi bana yardımcı oldu ve kalmamı istedi. Bu da bana artı bir güç verdi." ifadelerini kullandı.

Ronaldo mu Messi mi?

Ronaldo ve Messi ile ilgili soruya Dybala, "Her ikisiyle de soyunma odasını paylaşan tek oyuncu benim ve insanlar sadece buzdağının ucunu görüyorlar, yaptıkları işi değil. Kim daha iyi? Buna cevap veremiyorum." şeklinde konuştu. 

"Maskeyi gladyatörlerin yaptığı gibi takın ve savaşın"

Dybala, "Çoğu zaman zor zamanlarımız oluyor ve oraya çıkıp savaşmalısınız. Sadece futbolda değil, hayatta da. Bana ya da herhangi birine hayatta zor zamanlar oluyor, ama yolunuza devam etmelisiniz. Maskeyi gladyatörlerin yaptığı gibi takın ve savaşın. Her savaşta... İletmeye çalıştığım fikir buydu benim. İnsanlar beğendi ve beni anladılar. Bu hoş bir şey çünkü gönderdiğiniz mesajlar her zaman istediğiniz şekilde yorumlanmıyor." dedi.

11 gol, 10 asist

Bu sezon İtalyan devi ile 26 maça çıkan Dybala 11 gol ve 10 asist ile oynadı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler