Mason Greenwood milli takım değiştirdi!

24.08.2024 - 12:18 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 12:27

Transferde Fenerbahçe ile de anılan İngiliz futbolcu Mason Greenwood, İngiltere Milli Takımı'na veda ederek milli takım tercihini değiştirdi. Detaylar...

Mason Greenwood milli takım değiştirdi!

AJANSSPOR - HABER

Geçtiğimiz sezonu La Liga'da Getafe formasıyla kiralık olarak geçiren Mason Greenwood, bu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin de gündemine geldi.

F.Bahçe ile gündeme geldi

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun kadrosunda görmek istediği kaydedilen Mason Greenwood için Sarı-Lacivertliler girişimlerde bulunsa da görüşmeler ciddi bir seviyeye gelmedi.

Adresi Marsilya oldu

Bununla birlikte Mason Greenwood'un yeni adresi Ligue 1 ekiplerinden Marsilya oldu. Fransız takımı, Greenwood için Manchester United'a 26 milyon Euro bonservis bedeli ödedi ve oyuncuyu kadrosuna kattı.

İngiltere Milli Takımı'nı bıraktı

Marsilya formasıyla yeniden üst düzey futbola adım atmak isteyen Mason Greenwood, milli takım tercihinde de değişikliğe gitti. The Sun'da yer alan habere göre; İngiliz futbolcu, daha önce 1 maça çıktığı İngiltere Milli Takımı'nı bırakma kararı aldı.

Jamaika'yı seçti

Çıkan haberde Jamaika vatandaşlığı da bulunan Mason Greenwood'un, Jamaika Milli Takımı'nı tercih ettiği belirtildi.

Jamaika Futbol Federasyonu'nun, Greenwood'un uluslarası tescilinin yapılması için resmi bir talepte bulunduğu ve sürecin devam ettiği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler