Mason Greenwood transferinde mutlu son!

16.07.2024 - 18:21 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 18:30

İsmi bir dönem Fenerbahçe ile de anılan Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın İngiliz yıldızı Mason Greenwood'un yeni adresi belli oldu. Detaylar...

Mason Greenwood transferinde mutlu son!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak La Liga ekiplerinden Getafe formasıyla tamamlayan Manchester United'ın İngiliz yıldızı Mason Greenwood'un yeni adresini duyurdu.

Mason Greenwood'un yeni takımı Marsilya oldu

Çıkan habere göre Manchester United, Mason Greenwood'un transferi için Ligue 1 ekiplerinden Marsilya ile her konuda anlaşmaya vardı. Fabrizio Romano, transferin detaylarını da duyurdu.

30 milyon Euro ödenecek

Haber detayında Marsilya'nın, İngiliz ekibinde 30 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Greenwood'un sözleşmesinde sonraki satıştan yüzde 50 pay maddesinin yer aldığı da aktarıldı.

5 yıllık sözleşme

22 yaşındaki yıldız ile 2029 yılına dek sürecek sözleşme konusunda anlaşıldığı ifade edilirken, bu transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanmasının beklendiği yazıldı.

Mason Greenwood'un Getafe performansı

Mason Greenwood, geçtiğimiz sezon Getafe formasıyla La Liga ve Kral Kupası'nda toplamda 36 maça çıktı. Greenwood bu karşılaşmalarda 10 gol ve 6 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler