Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür'den şampiyonluk sözleri

Feride Kara
30.04.2022 - 23:21 | Son Güncellenme: 30.04.2022 - 23:48

Trabzonspor, Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan ederken maçın ardından Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür açıklama yaptı

Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür'den şampiyonluk sözleri

Trabzonspor,  Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan ederken maçın ardından Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz ve Abdülkadir Ömür açıklama yaptı

Bu şehrin çocukları olarak biz çok gururluyuz

Uğurcan Çakır: "Söyleyecek hiçbir şeyim yok. Yani çok mutluyuz, çok gururluyuz, çok onurluyuz. Bu koca bir camia 2010 -2011 de yaşananlar var. O zaman üzüntüden çok ağlamıştık. Bugün de çok şükür mutluluktan ağlıyoruz. Bütün Trabzonspor taraftarına bütün Trabzon halkına armağan olsun, Çok mutluyuz, çok gururluyuz. Bu şehrin çocukları olarak biz çok gururluyuz. Bütün taraftarımıza dediğim gibi armağan olsun."

Sağ olsunlar benimle çok ilgilendiler

Dorukhan Toköz: "Öncelikle sağ olsunlar, Abdüş ile Uğurcan ve diğer takım arkadaşlarım geldiğim günden beri zaten benim milli takımdan da arkadaşlarım, genç milli takımdan arkadaşlarım o zaman da çok iyi arkadaştık. Buraya gelmemde onların da emeği var. En başta zaten sağ olsunlar çok ilgilendiler. Beraber çok güzel günler geçirdik, adapte olmamda sağ olsun ikisi de ayrıca diğer takım arkadaşlarım çok yardımcı oldu. Bana bu gün ben gol attım. 

Masörümüz, fizyoterapistimiz, garson abilerimiz, aşçılar..

Burada söylemek istiyorum, bizim kulüp personelimiz, malzemelerimiz, masörümüz, fizyoterapistimiz, garson abilerimiz, aşçılar. Allah hepsinden razı olsun. Hepsi bize çok iyi baktılar. En az bizim kadar çalıştıklar, oynayan veya oynamayan bir sürü oyuncu var. Hepsinden Allah razı olsun. Hepsinin en az bizim kadar emeği var. Bugün yabancı olsun Türkiye olsun. Biz çok iyi bir takım aile olduk, iyi arkadaş olduk. Sonunda da sağ olsun hocalarımız Allah razı olsun zaten onlar çok iyi, hep beraber bugün bitirdik." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Uğurcan Çakır'dan 8. şampiyonluk paylaşımı
Habere Git

Bu bizim çocukluk hayalimizdi

Abdulkadir Ömür: Özellikle tüm röportajlarımız da Uğurcan ile da ortak röportajlarımızda dediğimiz tek bir şey vardı; ''Trabzonspor'u şampiyon yapmak.'' Bu bizim çocukluk hayalimizdi. 2010 - 2011 yılında bu üzüntüyü en derinde yaşayan insanlardan biri de benim. Futbolcularımızın önünde çıkıyorduk ve biz söz vermiştik. kendi aramızda Trabzonspor'u Türkiye'de şampiyon yapacaktık. Elimizden gelen mücadeleyi verdik ve inanılmaz duygular içerisindeyiz.
 

 Allah'a şükürler olsun bize nasip oldu

Tüm Trabzon halkına, tüm Türkiye'ye, tüm dünyaya bu şampiyonluk armağan olsun. İçeride herkes ağlıyor. Mutluluktan yani gerçekten böyle bir hismiş, anlatılmayacak duygular bizim için tarihi bir an tarihi bir gün Trabzonspor'la şampiyonluk yaşamak her gence nasip olmaz. Allah'a şükürler olsun bize nasip oldu. Çok mutluyuz, çok gururluyuz. Umarım bu başarıların devamı gelir, söyleyeceklerim bu kadar." dedi.

Uğurcan Çakır penaltı anını anlattı 

Uğurcan Çakır: "Nasıl diyim inanmışlığa bağlıyorum. Şampiyon olacağımıza bugün ben inanmıştım. Takım arkadaşlarım gibi hep birlikte çok iyi mücadele verdik. Sezon başından itibaren çok iyi mücadele veriyoruz. Çok savaştık, hiç oynayan, oynamayan hiçbir zaman bir sıkıntı olmadı. Ben burada kaptanlık yaparken hiçbir zaman bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu. Penaltıyı kurtardım inanılmaz bir tarif inanılmaz bir his. Çok çok mutlu oldum. Orada maçı koparacağımızı düşündüm aslında. Dediğim gibi taraftarlarımıza armağan olsun, çok mutluyuz, çok gururluyuz. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bugün taraftarımız harika idi. Yine doya doya kutlasınlar, bizde doya doya kutlayacağız" dedi.
 

Bana dokunma ağlarım dedim

Abdulkadir Ömür: "Soyunma odasındaydık. Isınmaya çıkmadan önce Dorukhan'a dedim ki, şampiyon olursak sakın bana dokunma dedim. Ağlarım dedim. Maç bittikten sonra dokunmasına gerek kalmadan ağlamaya başladım zaten. Uğurcan ile daha eski tanışıklığımız var. Beraber oynamaya başladık. Maçtan önce Uğurcan'a duygularımı anlatmaya çalışıyorum. Ugurcan öyle motive ki öyle böyle sessiz ki diyorum ki, 'Nasıl anlatacağım kendi duygularımı, hislerimi' sanki o da benle konuşmaya çalışıyor ama konuşamıyor gibi hislerimizi böyle sanki içten içe birbirimize anlatıyormuş gibi." ifadelerini kullandı.
 

Çok mutluyuz

Cornelius: "Şampiyon Trabzon. Uzun bir yolculuk bizimkisi. Sezon başladığında şampiyon olacağımızı birbirimize söylemiştik. Bu hedefi kendimize koymuştık ve hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Çok mutluyuz."

Senin için hazırladığımız haberler