Massimiliano Allegri: "Sezon şimdi başlıyor"

15.09.2018 - 18:43 | Son Güncellenme: 15.09.2018 - 15:49

İtalya Ligi ekiplerinden (Serie A) Juventus'u çalıştıran Massimiliano Allegri, Sassuolo maçı öncesi medyanın sorularını yanıtladı.

İtalya Ligi ekiplerinden (Serie A) Juventus'u çalıştıran Massimiliano Allegri, Sassuolo maçı öncesi medyanın sorularını yanıtladı.

İlk olarak Şampiyonlar Ligi grubu maçları hakkında söze başlayan Allegri, "Şampiyonlar Ligi grubunu lider bitirmek istiyoruz, tüm hedeflerimiz de zirvede yer almak istiyoruz. Harika bir kadro derinliğimiz var ve herkes sezon boyunca şans bulacak ve rolünü ortaya koyacaktır." dedi.

Sassuolo maçına da değinen Allegri, "Roberto De Zerbi genç ve yetenekli bir teknik direktör. İyi futbol oynuyorlar, iyi oyuncuları var ve coşkulu bir taraftara sahipler. " açıklaması yaptı.

Kadro seçimi hakkında sözlerine devam eden Allegri, "Mario Mandzukic ve Cristiano Ronaldo maça ilk 11'de başlayacak. Ronaldo iyi antrenman yapıyor ve yarın onun günü olabileceğini düşünüyorum. Orta sahada ise Emre Can ile başlamayı düşünüyorum." dedi.

Son olarak Paulo Dybala'nın performansı hakkında konuşan Allegri, "Dybala'nın kalitesi tartışılmaz. Parma'ya karşı performansını çok beğendim. Diğer türm oyuncular gibi o da çalışmaya devam etmesi gerekiyor. " ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler