Masterchef Güzide kimdir, nereli, kaç yaşında? Güzide Mertcan'ı eşi ne iş yapıyor?

14.12.2019 - 12:52 | Son Güncellenme: 14.12.2019 - 12:52

Masterchef Güzide farklı mesleği ile yarışmada ilk 5'e girmeyi başaran isim oldu. Sosyal medyada maddi varlığı ile gündemden düşmeyen Masterchef Güzide kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Herkesin merak ettiği Güzide Mertcan'ı eşi ne iş yapıyor?... İşte Masterchef Güzide kimdir, nereli, kaç yaşında? Güzide Mertcan'ı eşi ne iş yapıyor? sorularınızın cevabı

Masterchef Güzide kimdir, nereli, kaç yaşında? Güzide Mertcan'ı eşi ne iş yapıyor?

Masterchef Güzide yarışmaya damga vuran isimler arasına girdi. Peki Masterchef Güzide kimdir, nereli, kaç yaşında? Tv8 ekranlarınıns evilen yarışması Masterchef'te ilk 5'e kalmayı başaran Güzide Mertcan'ın mesleği, kim olduğu ve yaşı merak ediliyor. Yarışmada sürekli mal varlığından da bahsedilen Güzide Mertcan'ın eşi ne iş yapıyor? İşte Masterchef Güzide kimdir, nereli, kaç yaşında? Güzide Mertcan'ı eşi ne iş yapıyor?....

Güzide Mertcan kimdir, nereli?

Güzide Mertcan 2 Nisan 1988 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 31 yaşında olan Güzide, Celal Bayar Üniversitesi mezunudur. Evli ve 3 çocuk annesi olan Güzide Mertcan, MasterChef Türkiye'ye İstanbul'dan katılıyor. Sosyal medya hesabında da hatrı sayılır bir takipçi sayısı olan Mertcan'ın mesleği ise estetisyenlik. Mutlu bir evliliği ve aile yaşamı olduğu göze çarpan Güzide Mertcan, 'Mesleğim estetisyenlik olduğu için yemeklerimde görselliği, sağlığı ve mutluluğu ön planda tutarım. Saygı, sevgi ve mutlulukla ailenize misafir olmaya geldim' ifadelerini kullanıyor.

Yemek yapma tutkusu katlanarak arttı. Her mutfağı araştırıp farklı tarifler denemeyi çok seviyor. Bir dönem sosyal medya üzerinden tarif videoları çekmiş, çok beğenilmesine rağmen 3. çocukla beraber onu yapmaya vakti kalmamış. Güzide Mertcan, MasterChef'e katılmasını şu sözlerle açıklıyor; "Artık 30’lu yaşlarıma geldim çocuklarımı büyüttüm kendimi mutlu etme zamanım geldi diye düşünüyorum. Bu yüzden MasterChef’e katıldım."

Güzide Mertcan'ın eşi ne iş yapıyor?

Güzide Mertcan’ın eşi de son zamanlarda çıkan villa haberleri sonrası aratılmaya başladı. Güzide eşi hakkında şunları söyledi: "Öncelikle en çok yalan haber yapılan eşimin ne iş yaptığıyla başlamayayım. Gerçi araştırmak isteyen internete adını yazsa dahi doğru bilgiye ulaşabilirdi fakat belli ki uydurmak daha kolaylarına geldi. Eşim Kastamonu doğumlu. 8 kardeşin en sonuncusu. Babası köyde hocalık ta yapmış, kaynakçılıkta... Biz evlendiğimizde bir firmada maaşlı bir çalışandı. Sonrasında defalarca battığı ama hiç vazgeçmediği işe yeniden döndü. Ve simülatör üretmeye başladı."

Senin için hazırladığımız haberler