MasterChef kim elendi? 14 Kasım 2021 MasterChef Türkiye'de kim veda etti? İşte elenen isim...

14.11.2021 - 22:58 | Son Güncellenme: 14.11.2021 - 23:05

14 Kasım Pazar Masterchef Türkiye yeni bölümde kim elendi? Yeni bölümü izlemek içni vatandaşlar, Burcu mu yoksa Sergen mi elendi gibi aramalar yapıyor. İşte Masterchef Türkiye elenen isim ve veda eden isim hakkında tüm detaylar...

MasterChef kim elendi? 14 Kasım 2021 MasterChef Türkiye'de kim veda etti? İşte elenen isim...

14 Kasım Pazar günü TV8 üzerinden ekranlar gelen ve eleme adayının merak edildiği Masterchef Türkiye'de iki isim eleme potasına girdi. Mert'in dokunulmazlığı kazanması sonrası bir isim söylenmesi beklenirken, Mert eleme potasına isim vermedi. İşte Masterchef eleme adayları ve elenen isim hakkında tüm detaylar. Habere devam ederek elenen ismi öğrenebilirsiniz...

Masterchef Türkiye eleme adayları kimler?

14 Kasım Pazar gübü elenen isimler belli oluyor. Bir kişi yarışmaya veda edecek. Masterchef Türkiye Kırmızı takımda kalan üç isimden Mert, bireysel dokunulmazlığı kazandığı için geriye Sergen ve Burcu kaldığı için bu iki yarışmacı direkt olarak potaya girdi. Mavi takımdan ise eleme potasında kimse bulunmuyor.

 

Oldukça zor ve yetenek isteyen menünün hazırlanması için verilen süre sonunda konuklar yemeklerin tadına baktı. Stüdyoda şeflerin yaptığı oy sayımına göre dokunulmazlık oyununu 22-18 skorla Mavi takım kazandı. Böylece Mavi takım, haftayı 2-1 galip bitirdi.

 

MasterChef Türkiye, İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlamasıdır. İlk olarak 2011 yılında bir sezon boyunca Show TV'de yayınlandı. Ardından 1 Eylül 2018 tarihinde Acun Medya yapımcılığında TV8'de yayınlanmaya başladı.

Yarışmanın 2011'de yayınlanan sezonunda jüriyi Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar oluştururken yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yaptı. 2018'de yayınlanan sezonunda ise jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oluşturdu. 2019'da yayınlanan sezonunda Hazer Amani'nin yerini İtalyan şef Danilo Zanna aldı.

MasterChef Junior, İngiltere kökenli aşçılık yarışması MasterChef Junior'ın Türkiye uyarlaması. 2021'de Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yayınlanmaktadır. Acun Medya yapımcılığında olan programın sunuculuğunu ise yine MasterChef Türkiye'nin sunucuları, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya yapmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler