Masterchef Türkiye'de kim elendi? 6 Aralık Pazar

06.12.2020 - 20:27 | Son Güncellenme: 06.12.2020 - 20:34

Masterchef'te 6 Aralık Pazar günü eleme gecesi TV8 ekranlarında geldi. Eleme adayları Eray, Serhat, Barbaros ve Furkan olarak yarıştılar. Peki 6 Aralık Masterchef'e kim veda etti? Tv8 ekranlarında yayınlanan eleme gecesinde izleyiciler Serhat mı elendi, Eray mı elendi, Barbaros mu elendi, Furkan mı elendi gibi araştırmalar yapmaya başladılar. Masterchef'e veda eden isim belli oldu. İşte o isim...

Masterchef Türkiye'de kim elendi? 6 Aralık Pazar

Masterchef'te 6 Aralık Pazar günü eleme gecesi TV8 ekranlarında geldi. Eleme adayları Eray, Serhat, Barbaros ve Furkan olarak yarıştılar. Peki 6 Aralık  Masterchef'e kim veda etti? Tv8 ekranlarında yayınlanan eleme gecesinde izleyiciler Serhat mı elendi, Eray mı elendi, Barbaros mu elendi, Furkan mı elendi gibi araştırmalar yapmaya başladılar. Masterchef'e veda eden isim belli oldu. İşte o isim...

MasterChef Türkiye'nin 6 Aralık akşamı ekranlara gelen 114. bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan MasterChef Türkiye'nin cumartesi akşamı yayınlanan son bölümünde “Mezeler” konsepti ile yemekler yapıldı. 

 

Eleme adayları belli oldu ve bugün de bir isim veda etti. İşte tüm detaylar...

 

Eleme adayları kim oldu?

Dokunulmazlık oyunu kazanan kırmızı takım bireysel dokunulmazlığı gitti. Potada  yer alana Ebru haricinde Serhat ve Eray arasında dokunulmazlık mücadelesi yapıldı. Danilo şefin tabağı olan yemek için şefler yarışmacılara 50 dakika süre verdi.

Eleme adayları kim oldu?

Masterchef şefleri kendi aralarında oylama yaparak oy birliği ile dokunulmazlığı alan ismin Eray olduğunu duyurdu. Zaten iki kişi kalan kırmızı takımda böylece Serhat direkt olarak eleme potasına girdi. Haftanın ilk eleme adayı da Ebru olmuştu.

 

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde Danilo, Somer ve Mehmet Şef “Mezeler” konsepti ile yarışmacılara mezeler menüsü verdi. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar Köpoğlu, Ahtapot salata, Patlıcan salata, Tarama, Çerkez tavuğu, Kabak çiçeği dolması, Kabak Çerkez yaptı.

Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Eski yarışmacılar ve Şırdancı Mehmet'in yaptığı tadımın ardından kazanan takım belli oldu. şefler konukların yaptığı puanlamayı duyurdu. Sonuca göre dokunulmazlığı alana takım 6-0 skorla mavi takım oldu.

İŞTE BÖLÜM ÖZETİ

ELEME ADAYI BELLİ OLDU!

Eleme Adayını Belirleyen Son Yarış

Bu turda Özgül tadım kaşığını yeniden yemeğe koyduğu için kabak çiçeği dolmasını yeniden yapmak zorunda kaldı. Diğer yandan kaptanlık oyununda avantajı kazanan Eray kazandığı avantajı bu turda kullandı. Eray Kabak Çerkez mezesini değerlendirme dışında tutulması için iptal etti.

ELEMENEN İSİM BELİRLENİYOR! BELLİ OLUR OLMAZ HABERİMİZ GÜNCELLECEKTİR.

 
Senin için hazırladığımız haberler