Masterchef'de elenen Ayyüce Kamit kimdir ve kaç yaşında?

23.11.2020 - 10:08 | Son Güncellenme: 23.11.2020 - 10:11

Masterchef Türkiye'de elenen Ayyüce Kamit hakkında izleyiciler araştırmalar yapmaya başladılar. Son 9 yarışmacı arasına kalan Ayyüce Kamit kimdir ve kaç yaşında gibi merak edenler Ayyüce Kamit nereli ve biyografi nedir gibi araştırmalar yapıyorlar. Ayyüce Kamit mi elendi gibi araştırmalara yanıt olarak detaylı bir haber hazırladık. İşte tüm detaylar...

Masterchef'de elenen Ayyüce Kamit kimdir ve kaç yaşında?

MasterChef Türkiye'de bu hafta Uğur ve Sefa ile son 3'e kalan MasterChef Ayyüce, bu hafta yarışmaya veda eden isim oldu. Ayyüce Kamit hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Ayyüce Kamit Kimdir?

Masterchef Ayyüce, 1996 yılında Sakarya’da doğdu. Ayyüce Kamit, 1.68 boyunda ve 45 kilodur. Lise sona kadar Sakarya’da eğitim gören Ayyüce, Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon bölümünde eğitimini tamamlamıştır.

Bunun akabinde, Mutfak Sanatları Akademisi’nde profesyonel aşçılık eğitimi alan Ayyüce, 360 İstanbul adlı restaurantta 4 aylık stajını tamamladıktan sonra bir yıl da aktif olarak orada çalışmaya devam etmiştir.

Ardından Marmaris Grand Azur Hotel’in İtalyan Mutfağı’nda üç ay çalışan Ayyüce, İstanbul’a döndüğünde Nicole Restoran’da işe başlamış ve son olarak, 2 yıl pastanede çalışmıştır.

MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer almaya hak kazanan Ayyüce Kamit, mutfak ile yakından ilgilenmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler