MasterChef'te kim elendi? 14 Kasım Masterchef elenen isim

14.11.2021 - 23:07 | Son Güncellenme: 14.11.2021 - 23:09

Masterchef Türkiye elen isim kim, Masterchef kim elendi ve 14 Kasım Masterchef kim elendi? Sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de hafta içi oynanan oyunlar sonucu potaya giden isimler Sergen mi yoksa Burcu mu? İşte detaylar...

MasterChef'te kim elendi? 14 Kasım Masterchef elenen isim

Sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de hafta içi oynanan oyunlar sonucu potaya giden isim Sergen ve Burcu olmuştu.Peki Masterchef'te kim elendi? 14 Kasım elenen isim belli oldu mu? İşte tüm detaylar...

MASTERCHEF FORMATI NEDİR?

yılında bir sezon boyunca Show TV'de yayınlandı. Ardından 1 Eylül 2018 tarihinde Acun Medya yapımcılığında TV8'de yayınlanmaya başladı.

Yarışmanın 2011'de yayınlanan sezonunda jüriyi Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar oluştururken yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yaptı.2018'de yayınlanan sezonunda ise jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oluşturdu. 2019'da yayınlanan sezonunda Hazer Amani'nin yerini İtalyan şef Danilo Zanna aldı.

MasterChef Junior, İngiltere kökenli aşçılık yarışması MasterChef Junior'ın Türkiye uyarlaması. 2021'de Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen'de yayınlanmaktadır. Acun Medya yapımcılığında olan programın sunuculuğunu ise yine MasterChef Türkiye'nin sunucuları, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya yapmaktadır.

Masterchef Türkiye eleme adayları kimler?


14 Kasım Pazar günü elenen isimler belli oluyor. Bir kişi yarışmaya veda edecek. Masterchef Türkiye Kırmızı takımda kalan üç isimden Mert, bireysel dokunulmazlığı kazandığı için geriye Sergen ve Burcu kaldığı için bu iki yarışmacı direkt olarak potaya girdi. Mavi takımdan ise eleme potasında kimse bulunmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler