Mata için flaş açıklama: "Eğer Galatasaray ciddi bir para önerirse..."

10.06.2019 - 17:50 | Son Güncellenme: 10.06.2019 - 20:50

Mata için flaş açıklama: "Eğer Galatasaray ciddi bir para önerirse..."

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak için çalışmalara devam ediyor. Orta sahada daha güçlü bir oyuncu grubuyla çalışmak isteyen Fatih Terim'in Mata'yı kadrosunda görmek istediği iddia edilmişti.

AS gazetesinin Real Madrid muhabiri Sergio Gomez, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Mata'nın Galatasaray'a transfer olma ihtimalinin çok düşük olduğunu söyleyen Gomez'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Manchester United sözleşme yenilemek istiyor"

Juan Mata için en önemli opsiyon Manchester United. Sözleşme yenileme teklifi var. Galatasaray önemli bir opsiyon ama ilk tercih Manchester United. Söylentilerin aksine Manchester United, Mata'yı kadrosuna tutmak istiyor.

"Barcelona'nın da ismi geçiyor"

Türkiye'deki çıkan haberler Mata'ya tekliflerin olduğu yönünde. Bence Mata'nın önündeki en önemli teklif Manchester United'ın teklifi. Bunun dışında Avrupa'da kalmak istiyor. Barcelona'nın da ismi geçiyor ama bunu doğrulatamadım.

"PSG iddiası..."

Manchester United'ın sözleşme süresini bilmiyorum. Mata önemli bir oyuncu. Önceden Manchester United'da oynamış oyuncuların vasıtasıyla öğrendiğim kadar bazı büyük kulüpler Mata'ya talip. PSG'nin de talip olduğu iddia ediliyor.

"Türkiye ihtimali çok değil"

Ben Mata'nın Türkiye'ye transfer olacağını düşünmüyorum. Az bir ihtimal veriyorum. Ancak transfer döneminde kesin konuşmamak lazım. Bunlar futbolda olabilir. Galatasaray çok iyi bir teklif sunar, önereceği para çok ciddidir, o zaman olabilir. Ancak dediğim gibi buna imkan vermiyorum.

Senin için hazırladığımız haberler