Juan Mata'nın yeni takımı transferi duyurdu!

Akın Ungan
03.09.2023 - 10:02 | Son Güncellenme: 03.09.2023 - 10:09

Son dakika | Galatasaray'dan ayrılan Juan Mata, Japonya Ligi ekiplerinden Vissel Kobe'ye transfer oldu. Kulüp, transferi resmen duyurdu. İşte tüm detaylar.

Juan Mata'nın yeni takımı transferi duyurdu!

AJANSSPOR HABER

Geçen sezon Premier Lig devi Manchester United'tan Galatasaray'a transfer olan Juan Mata, sezon sonunda Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılmıştı. İspanyol yıldız, Japonya'nın Vissel Kobe takımı ile anlaştı.

Sözleşme imzaladı

Juan Mata, Japonya Ligi'nde mücadele eden Vissel Kobe ile sözleşme imzaladı. Yıldız futbolcunun 64 numaralı formayı giyeceği duyuruldu.

Kulüp transferi açıkladı

Vissel Kobe'den Mata'nın transferiyle ilgili olarak yapılan açıklamada, "Orta saha oyuncusu Juan Mata'nın (35) kalıcı transfer olarak kulübe katılmaya karar verdiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
2 aydır ilerleme yok! Cimbom Lo Celco'yu bitiremedi
Habere Git

Mata'nın Galatasaray karnesi

Real Madrid altyapısından yetişen, Valencia, Chelsea ve Manchester United gibi kulüplerde forma giyen Juan Mata, Eylül 2022'de Galatasaray'a bedelsiz olarak imza attı. Mata, Sarı-Kırmızılı forma ile çıktığı 18 resmi müsabakada 3 kez rakip fileleri havalandırdı, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler