Matic Gitti! Galatasaray'ın Gündemindeki Paredes Roma'ya Yakın...

Akın Ungan
13.08.2023 - 17:15 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 17:24

Roma'dan ayrılan Nemanja Matic, Fransız ekibi Rennes'e transfer oldu. Galatasaray'ın da peşinde olduğu Leandro Parades'in ise Roma'ya yakın olduğu belirtildi.

Matic Gitti! Galatasaray'ın Gündemindeki Paredes Roma'ya Yakın...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan basınından Di Marzio'nun haberine göre 35 yaşındaki Nemanja Matic, Serie A ekibi Roma'dan ayrılarak, Ligue 1 temsilcisi Rennes'e transfer oldu. Bu transferin ardından Galatasaray'ın gündemindeki Leandro Paredes'in Roma'ya yakın olduğu belirtildi.

Paredes Roma'ya çok yakın

Roma, Paredes için Nemanja Matic'in takımdan ayrılmasını bekliyordu. Artık bu transfer gerçekleştiğine göre Parades, Roma'nın futbolcusu olmaya çok yakın.

Roma Paredes ile anlaştı

Roma, oyuncuyla anlaşma sağladı. İtalyanlar'ın, Paris Saint-Germain ile görüşmelere devam ettiği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Zaniolo yol ayrımında! Ada yolcusu...
Habere Git

Cimbom oyuncuyu ikna edemedi

Galatasaray cephesinde Paredes için kulübü Paris Saint Germain ile 6 milyon Euro bonservis bedeli üzerinde anlaşma sağlanmıştı. Sarı kırmızılılar, oyuncunun ilk tercihinin İtalya olması sebebiyle uzun süre bekledi ancak 29 yaşındaki orta saha, istediği teklifi Roma'dan aldı.

Alternatiflere bakılıyor

Galatasaray, orta saha transferi için elindeki alternatiflere bakıyor. Paredes transferi artık rafa kalkmış durumda. Cimbom'un orta saha transferi için Şampiyonlar Ligi biletinin alınması önemli durumda.

Nemanja Matic'in performansı

Roma formasıyla 30'u ilk 11 olmak üzere 50 maça çıkan 35 yaşındaki tecrübeli orta saha, takımına 2 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

İlgini Çekebilir
Torreira, Galatasaray'ı boykot mu ediyor?
Habere Git

Leandro Paredes'in performansı

Geçen sezonu Juventus'ta kiralık olarak tamamlayan Leandro Paredes, çıktığı 39 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 29 yaşındaki önlibero, 9 mücadelede sarı, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler