Mats Hummels'ten Beşiktaş'a: "Hata yaptım"

Cem Ergün
25.07.2024 - 16:43 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 16:59

Yeni sezon öncesi sık sık Beşiktaş'ın gündemine gelen Mats Hummels, transfer sürecinde yaptığı bir hatayı dile getirdi. İşte Hummels'in pişmanlığı...

Mats Hummels'ten Beşiktaş'a: "Hata yaptım"

Sezonu Borussia Dortmund'da tamamlayan ve sezon sonu itibarıyla serbest oyuncu konumunda bulunan Mats Hummels, bu yaz transfer döneminde yaptığı bir hatayı dile getirdi.

Beşiktaş ile anıldı

Uzun süredir Borussia Dortmund'un formasını giyen Mats Hummels, sözleşmesinin sona ermesinin ardından Sarı-Siyahlılardan ayrıldı. Yeni sezon öncesi takım arayışında olan Hummels, Beşiktaş ile gündeme geldi.

"Kartal pençesi" taraftarları heyecanlandırdı

Alman savunmacının sosyal medya hesabından, Beşiktaş'ın simgelerinden olan "Kartal pençesi" hareketini yaptığı bir fotoğrafını paylaşması da Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Sonuç alınamadı

Ancak Siyah-Beyazlılar, Alman savunmacıyla uzun süre transfer görüşmelerinde bulunmasına rağmen olumlu sonuç alamadı.

"Küçük bir hata yaptım"

Mats Hummels, "Kartal pençesi" pozu hakkında "Alleine ist schwer" podcast programında açıklamalarda bulundu. Hummels, "Kartal pençesini havalı olduğu ve sosyal medyada çokça yer aldığı için yaptım. Birçok kişi, bunu bir transfer duyurusu olarak yorumladı. Gerçekten küçük bir hata yaptım ve ne yazık ki bunu çok geç fark ettim." dedi.

Real Madrid iddiası

Henüz bir takımla anlaşmayan Alman yıldız, Avrupa devi Real Madrid ile de gündeme geldi. Hummels ile ayrıca Serie A temsilcisi Bologna'nın da ilgilendiği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler