Mauricio Icardi ile eşi Wanda Nara boşanıyor: Ses kayıtları her şeyi kanıtladı

Orhan Gülek
06.08.2022 - 22:04 | Son Güncellenme: 06.08.2022 - 22:15

Mauro Icardi ve Wanda Nara boşanıyorlar. 8 yıllık evlilikte ikinci kez fırtınalı bir dönem yaşanıyor. Nara'nın eşini bir modelle aldattığı ve Nara'ya ait bir ses kaydının sızdığı belirtiliyor.

Mauricio Icardi ile eşi Wanda Nara boşanıyor: Ses kayıtları her şeyi kanıtladı

AJANSSPOR - HABER

Monza golcüsü Mauricio Icardi ile eşi Wanda Nara boşanıyor. Futbol ve magazin dünyasının en önemli figürlerinden olan çift, artık her şeyin sonuna gelmiş gibi görünüyor.

İtalya'da gündem Mauro Icardi ile Wanda Nara

İtalya'da Mauro Icardi ile menajeri ve karısı olan Wanda Nara arasındaki sansasyonel ilişki medyanın büyük ilgisini çekiyor. İtalya'da bugün gündeme oturan ikili hakkındaki haberlerde, ünlü çiftin boşanma aşamasında olduğu belirtildi.

Ses kayıtları ortaya çıktı

Corriere della Sera'ya göre, Nara ve Icardi sekiz yıllık evliliklerinin ardından ikinci bir fırtınalı kriz yaşıyorlar. Boşanmanın konuşulduğu Nara'ya atfedilen bazı ses dosyaları da ortalıkta dolaşıyor. Ancak, Arjantinli forvet bütün iddiaları reddediyor.

Birkaç ay önce Icardi'nin, China Suarez adlı bir modelle iddia edilen ihanetinin depreminden sonra spor dünyasının en tutkulu ilişkilerinden birisi bu sefer kesin olarak bitebilir.

Çift arasında, son günlerde yaşanan tartışmaların bu sefer onarılamayacak kadar karmaşık olduğu kanıtlanıyor.

Ses kaydında, Arjantinli forvet Maxi Lopez'in eski eşi Nara'nın, Icardi'den ayrılmak için girişimlere başladığı duyuluyor:

"Arjantin'e Mauro'dan boşanacağım için geldim. Şu an boşanmayı planlıyorum. Birkaç gün daha kalacağım ve sonra ihtiyacım olan her şeyi almak için geri geleceğim. Boşanmak için bir şeyler ayarlıyorum, çünkü artık dayanamıyorum."

Ne olmuştu?

Geçen yıl gündeme gelen aldatma skandalında, Icardi'nin Arjantinli model China Suarez ile mesajlarını yakalayan Nara ihaneti affetmemiş ve boşanma kararı almıştı.

Arjantinli golcü yaşanan olayların ardından takımıyla antrenmanlara çıkmamış ve takımının Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig'i 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın kadrosunda yer almamıştı. Icardi, Nara ile barışmak için Arjantin'e kadar gitmiş ve Wanda Nara ile yeniden barışmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler