Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mauricio Isla gönlünü Thati Lira'ya kaptırdı

24.02.2022 - 09:13 | Son Güncellenme: 24.02.2022 - 10:24

Bir dönem Fenerbahçe formasını terleten Şilili futbolcu Mauricio Isla gönlünü Brezilyalı güzel Thati Lira'ya kaptırdı; sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mauricio Isla gönlünü Thati Lira'ya kaptırdı

Futbol hayatını şu an Brezilya ekibi Flamengo'da sürdüren, Fenerbahçe'de 2017-2020 yılları aradında forma giyen Mauricio Isla, sahadaki performansının yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulmuştu.

Yeni sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı

2020 yılında eşi Gala Caldirola'dan ayrılan Isla yeni bir aşka yelken açtı. Tecrübeli futbolcu Brezilyalı sevgilisi Thati Lira ile fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. 

Sosyal medyada olay yorum

Eski Fenerbahçeli futbolcunun yeni aşkı sosyal medyada da gündem olurken, bazı sarı-lacivertli taraftarlar, "Isla 'Lira'ya yatırım yaptı'" yorumunda bulundu.

Eşiyle ayrılığı da olay olmuştu

Isla'nın Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde, kızını da alarak ülkesi Şili'ye giden ve bir dans yarışmasına katılan Gala Caldirola, Isla'yı çok kızdırmış ve ünlü çift boşanmanın eşiğine gelmişti.

Pandemi aralarını düzeltti

2020 yılının başlarında yayınlanması beklenen dans yarışması, koronavirüs salgınına takılıp iptal olunca Isla-Caldirola çiftinin arasındaki buzlar eridi.

Emre Belözoğlu araya girdi

Şili'den İstanbul'a gelmek isteyen Gala Caldirola, Türkiye'nin uçuş yasaklarına takılmış ve devreye Emre Belözoğlu girmişti. Dışişleri Bakanlığı ile görüşen Emre Belözoğlu, Gala Caldirola'nın kızıyla birlikte İstanbul'a gelebilmesini sağlamış ve Caldirola ile kızı öğrenci yurdunda karantinaya alınmıştı.

Caldirola ayrılığı açıkladı 

2020 yazında Fenerbahçe'den ayrılarak Flamengo'ya transfer olan Isla'nın Gala Caldirola ile ayrıldığı ortaya çıktı. Bir paylaşım yapan Caldirola; "Bir gün çift olarak birlikte bir yolculuğa çıkmaya karar verdiğimiz aynı aşkla, bugün hala sahip olduğumuz sevgiyi kaybetmeden ilişkimize bir mola vermeye karar verdik" ifadelerini kullanarak ayrıldıklarını duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler