Mauricio Pochettino: "Lionel Messi daha çok gençken Espanyol'a gelecekti"

02.10.2018 - 16:31 | Son Güncellenme: 02.10.2018 - 16:31

Tottenham Hotspur'un 46 yaşındaki teknik direktörü Mauricio Pochettino, Espanyol'da futbolculuk dönemindeyken az daha gerçekleşek bir hikayeyi anlattı.

Mauricio Pochettino 2005 yılında Lionel Messi'nin henüz 18 yaşındayken Espanyol'a transfer durumunun olduğunu söyledi.

"Messi'nin Espanyol'a transfer olacağını duyuyordum"

O zamanlar Espanyol'da futbolcu olan Arjantinli Mauricio Pochettino, "Bu söylentileri Espanyol'da futbolcuyken duyuyordum. Küçük bir çocuk Barcelona'da futbol oynuyordu. Sonra onun Espanyol'a transferinin çok yakın olduğunu duyduk. Sonra o sezon Barcelona, Juventus'la bir maç yaptı. O yazı hatırlıyorum. Ancak o maçta Messi çok iyi oynadı ve Barcelona satma kararını değiştirdi." açıklamalarında bulundu.

"Espanyol, Barcelona olabilirdi!"

Açıklamalarına devam eden Mauricio Pochettino, "Geçmişe baktığınızda Messi eğer o yaz o maçta oynamasaydı belki de en büyük yıldızın Espanyol'da olduğunu görecektik. Espanyol, Barcelona gibi olabilirdi. Belki ben de Espanyol'da Messi'nin teknik direktörü olarak devam ederdim." dedi.

3 Ekim Çarşamba günü Türkiye saatiyle saat 22:00'da Mauricio Pochettino'nun takımı Tottenham Hotspur, Şampiyonlar Ligi ikinci hafta mücadelesinde Lionel Messi'li Barcelona'yı sahasında ağarlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler