Mauricio Pochettino: "Lionel Messi Futbolun Ta Kendisidir"

İsa Kethüda
18.02.2022 - 17:32 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 17:37

Fransa Ligi takımlarından Paris Saint-Germain teknik direktörü Mauricio Pochettino, Lionel Messi ve Brezilyalı yıldız Neymar hakkında konuştu. İşte detaylar.

Mauricio Pochettino: "Lionel Messi Futbolun Ta Kendisidir"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Fransa Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain teknik direktörü Mauricio Pochettino, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Real Madrid'e karşı penaltı kaçıran Lionel Messi ve Neymar hakkında açıklamalarda bulundu.

"Messi harika bir oyuncu"

Ligde Nantes ile oynayacakları karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenleyen Arjantinli teknik adam, "Lionel Messi dünyanın en iyi oyuncusu. Penaltı kaçırması onun özgüvenini etkilemeyecektir. Eğer birine futbolun ne olduğunu anlatmak isterseniz Lionel Messi'yi anlatırsınız. O harika bir oyuncu, maçtan sonra da söylediğim gibi Real Madrid karşısında harika bir oyun çıkardı. 

"Messi futbolun ta kendisidir"

Takımın birleşmesine, birlikte oynamasına yardımcı oldu ve çok sayıda top kaptı. Takımın iyi bir performans sergilemesine izin verdi. Ve unutmadan Messi futbolun ta kendisidir" dedi. 

Neymar, Nantes'a karşı forma giyecek mi?

Breziyalı yıldız Neymar hakkında da konuşan Pochettino, "Antrenmanda iyi durumdaydı ve yarın Nantes karşısında başlama olasılığı var. Real Madrid'e karşı da iyi oynadı. Tüm iyileşme süreci boyunca çok endişeliydi" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor forma satışında da rekora koşuyor!
Habere Git

Nantes-PSG maçı ne zaman?

Nantes ile PSG arasındaki maç yarın oynanacak ve saat 23.00'te başlayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler