Mauricio Pochettino: "Son sözü ben söylemiyorum"

30.06.2019 - 17:18 | Son Güncellenme: 30.06.2019 - 17:18

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'ün Teknik Direktörü Mauricio Pochettino, İspanyol TV3 kanalına açıklamalarda bulundu.

Transferlerde son söz hakkıyla ilgili konuşan Mauricio Pochettino, takımda son sözün kendisine ait olmadığını söyledi.

"Son sözü ben söylemiyorum"

Arjantinli teknik adam, "Tottenham, Arsenal ve Chelsea gibi kulüplerde, Pep Guardiola'nın Manchester City'de, Jürgen Klopp'un Liverpool'da sahip olduğu özgürlüğe sahip olamıyorsunuz. Mesela Pep Guardiola, City'de her şeyin kontrolüne sahip. Pep ve Klopp'un durumunda oyuncu satma veya yeni bir oyuncuyu alma kararı onların oluyor. Tottenham ve diğer kulüplerde böyle değil." ifadelerini kullandı.

"Harry Kane'in kalmasını isterim ama..."

Harry Kane gibi takımın en önemli oyuncularına sıra geldiğinde onlar hakkında ne kadar söz sahibi olduğu konusuna da yanıt veren Mauricio Pochettino, "Başkanımız Daniel Levy'e bağlı. Bu durumda da benim herhangi bir gücüm yok. Benim tabii ki oyuncular hakkında fikrimi alıyorlar, Harry Kane'i çok seviyorum ama karar başkan Daniel Levy'de oluyor. Aynı şey Christian Eriksen için de geçerli." dedi.

Mauricio Pochettino, Tottenham'la geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Ligi'ni dördüncü sırada tamamlarken, Şampiyonlar Ligi'nde ise finale çıkma başarısını göstermişti. 

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler