Mauricio Pochettino'dan Barcelona açıklaması

02.08.2020 - 11:34 | Son Güncellenme: 02.08.2020 - 11:36

Son dakika Mauricio Pochettino haberleri... Şu an boşta olan teknik direktör Mauricio Pochettino'dan Barcelona açıklaması geldi. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Son olarak İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham Hotspur'u çalıştıran ve şu an boşta olan Mauricio Pochettino'dan Barcelona açıklaması geldi.

"Bartomeu ile bir barda tanıştık"

El Pais gazetesine konuşan Arjantinli teknik adam, "2018 yılında Barcelona Başkanı Bartomeu ile bir barda tanıştık. Birbirimize selam verdik. Çünkü ikimizde çocukları aynı okula götürüyorduk. Sadece beş dakika konuşma fırsatımız oldu. Bu yüzden o dönem hakkımda söylentiler çıktı. O dönem beni birçok takım istiyordu. Espanyol ile isim yaptım ama asla kibirli biri değilim. Sonuçta hayatta ne olacağını asla bilemezsiniz" diyor Pochettino.

"Barcelona'nın videosunu gösterdi"

Southampton'a imza attıkan sonra başkanla olan bir anısını da paylaşan Pochettino, "Başkanın bana söylediği ilk şeylerden biri, takımın 'Rüya Takımı' gibi oynamasını istiyordu. Bize Barcelona'nın videosunu gösterdi. "Bu benim felsefem... Uygula!", dedi....

Pochettino da, "Messi, Xavi ve Iniesta'yı getirmek zorundasınız o zaman. Ama biz o dönem Clyne, Lambert, Prowse, Cork, Lallana, Shaw, Chamberts gibi oyuncularla farklı bir futbol oynadık" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler