Mauro Icardi Bayern Münih maçında oynayacak mı? Okan Buruk açıkladı

Orhan Gülek
23.10.2023 - 17:31 | Son Güncellenme: 23.10.2023 - 18:14

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Bayern Münih'i konuk edecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, sakatlığı bulunan Mauro Icardi'yle ilgili konuştu

Mauro Icardi Bayern Münih maçında oynayacak mı? Okan Buruk açıkladı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde Bayern Münih'i konuk edecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Hedefimiz en yüksek puanı alabilmek"

İlk olarak Bayern Münih mücadelesine ilişkin konuşan Okan Buruk, "Grup için önemli karşılaşma. Hedefimiz maç maç gitmek. Bu maç da onlardan biri. 4 puanla çıkıyoruz bu maça Amacımız bunu yükseltmek. Taraftarımızın önünde oynuyoruz. Amacımız iyi futbol. Kendi oyunumuzu sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz en yüksek puanı alabilmek. Rakibimizin ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Kaliteli ve tecrübeli bir takıma sahibiz. Bayern Münih'ten alınacak her puan ekstra puan olacak bizim için. İki maçtan toplayacağımız puanlar ekstra olacak. Maç maç gideceğiz. Çıkıp bu maçı oynayıp taraftarımızın desteğiyle elimizden gelenin en iyisini yapacağız." dedi.

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması

Okan Buruk, sakatlığı bulunan Mauro Icardi'nin durumuyla ilgili, "Birazdan antrenmana çıkacağız. Ondan önce tekrar bir değerlendirme yapacağız. Yarın için kararımızı vereceğiz" açıklamasında bulundu.

Icardi antrenmana çıkmadı

Bayern Münih maçı hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da sakatlığı bulunan Mauro Icardi, akşam antrenmanında yer almadı. Arjantinli oyuncu salonda sağlık ekibi ile özel çalıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Bayern Münih'i yenerse tarihe geçecek!
Habere Git

Icardi, sağ ayak bileğinde sakatlanmıştı

Süper Lig'in 9. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Galatasaray'da Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin sakatlık durumu belli olmuştu. Icardi'nin sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokusunda hasar ve kanama tespit edildiği duyuruldu.

Icardi'nin bu sezonki performansı

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı Mauro Icardi'nin golleriyle 2-1 yendi. Icardi, sarı kırmızılılarda çıktığı 15 maçta 14 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 

Peki Galatasaray-Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray-Bayern Münih Şampiyonlar Ligi grup maçı 24 Ekim Salı günü yapılacak. Heyecan dolu mücadele saat 19.45'te başlayacak. Karşılaşma EXXEN'den canlı olarak yayınlanacak.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: "Galatasaray ve Türk futbolunun hak ettiği yer burası"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler