Mauro Icardi: "Birçok rekor kırdım"

19.10.2024 - 21:23 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 21:27

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Onvo Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 yendi. Sarı-Kırmızılı takımda Mauro Icardi açıklama yaptı. Detaylar.

Mauro Icardi: "Birçok rekor kırdım"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Onvo Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 yendi. Sarı-Kırmızılı takımda Mauro Icardi karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Hocamızın doğum günüydü, ona da hediye oldu"

Icardi, "Galibiyetle dönmek önemli. Yolumuza devam etmek gerekiyor. Galibiyet serisine devam etmek gerekiyor. İstekliydik. Gollerim için mutluyum. Hocamızın doğum günüydü, ona da hediye oldu. Tekrar doğum gününü kutluyorum.

"Geçen sene Barış'ta da patlama oldu"

Şanslıyım. İlk senemden itibaren Kerem'le birlikte oynadım. Onun yanındaydım, ona yardımcı oldum. Kalitesini her zaman gösterdi. Geçen sene Barış'ta da patlama oldu. Onun gelişmesinde de yardımcı olduk.

"Yunus da kalitesini her zaman gösteriyor"

Yunus da kalitesini her zaman gösteriyor. Kerem ve Barış'tan sonra onda da patlama olacak. Ben de onlar için referans noktasıyım. Onların yanında bulunmak beni de mutlu ediyor" dedi.

"Birçok rekor kırdım zaten"

Galatasaray tarihinin en çok gol atan ikinci yabancı oyuncusun sorusuna Icardi, "Sezon başında her oyuncunun kendi hedefleri oluyor. Ne kadar rekorlar kırılmış hepsini biliyoruz. Şu anda attığım gollerle ilk 10'a girdim. Her gün çalışıyoruz. Bu tarz rekorlar kırarak karşılığını alıyoruz. Birçok rekor kırdım zaten. Gurur duyuyorum" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler