Mauro Icardi, canlı yayında Wanda Nara'yı topa tuttu /Galatasaray haberi

Cüneyt Muharremoğlu
13.10.2022 - 10:46 | Son Güncellenme: 13.10.2022 - 14:30

Galatasaray forması giyen Mauro Icardi, sosyal medyasından yaptığı canlı yayında Wanda Nara için "Yaptıklarıyla dünya alay ediyor. Ben bunlara katlanamam" dedi.

Mauro Icardi, canlı yayında Wanda Nara'yı topa tuttu /Galatasaray haberi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sezon başında Paris Saint Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli Mauro Icardi, ayrıldığı eşi Wanda Nara'yı sosyal medyasından ağır bir şekilde eleştirdi. 

İlgini Çekebilir
"Mauro Icardi futbola konsantre olamıyor"
Habere Git

"Wanda Nara'nın savunulacak bir yanı kalmadı"

Instagram'dan canlı yayın yapan Icardi, kendisinin deli olmadığını belirterek Wanda Nara'nın nasıl bir insan olduğunu bildiğini söyledi. "Onu her zaman savundum" diyen Arjantinli futbolcu, "Ancak gelinen noktada savunulacak bir yanı kalmadı. Yaptıklarıyla dünya alay ediyor. Ben bunlara katlanamam" ifadesini kullandı.  

"Medyadaki sirk oyunu bitecek"

"Herkes neyin ne olduğunu biliyor" diyen ve yalan haberlerden şikayet eden Arjantinli futbolcu, geçen hafta yaşanan olaya da açıklık getirdi. Galatasaray'dan izin alarak Arjantin'e gittiğini söyleyen Icardi, şöyle konuştu: "Oraya gittiğimde Wanda Nara'nın beni eve almadığı yazıldı. Bu bir yalan. Medyadaki bu sirk oyunu bitecek."   

İlgini Çekebilir
Wanda Nara futbol dünyasını karıştırdı! Taciz itirafı
Habere Git

"Ayrılık kararını Wanda verdi"

Ayrılık kararını Wanda Nara'nın verdiği belirten Icardi, çocuklarının durumu hakkında da açıklamalarda bulundu. Wanda Nara'ın önceki eşinden olan çocuklarıya kendi çocuklarının beraber büyüdüğünü söyleyen Icardi, "Ben çocuklarımızı düşünüyorum. Çünkü, olan onlara oluyor. Wanda bir tercih yaptı ve çocuklarımla Arjantin'de. Benim nasıl bir baba olduğumu herkes biliyor. Bütün çocukları benimmişim gibi seviyorum.  Wanda döndüğü zaman ne yapacağımıza oturup bakacağız" dedi. 

İlgini Çekebilir
Wanda Nara sessizliğini bozdu! Mauro Icardi...
Habere Git

Nara, Lopez’den ayrılıp Icardi ile beraber olmuştu

Wanda Nara, 2013 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evliyken Inter’den takım arkadaşı Mauro Icardi’ye aşık olmuştu. Lopez’den ayrılan Nara, Icardi ile baraber olmaya başlamıştı. Icardi'nin Galatasaray'a transfer olmasında Wanda Nara büyük rol oynadı. Icardi’nin  menajerliğini yapan Nara, oyuncunun sarı kırmızılılara imza atmasının ardından Arjantinli futbolcudan ayrıldığını açıkladı.  Adana Demirspor maçından önce sakat olduğu açıklanan Icardi’nin Arjantin'e giderek Wanda Nara ile görüştüğü basına yansıdı. 

Hamile olduğu iddia edildi

Wanda Nara için geçtiğimiz günlerde rap şarkıcısı L-Gante'den hamile kaldığı iddia edilirken, bu haber gündeme bomba gibi düşmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler