Mauro Icardi: ''Formdayım. Küçük Bir Sakatlık Dışında Sorun Yok"

İsa Kethüda
05.10.2022 - 13:57 | Son Güncellenme: 05.10.2022 - 14:17

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, sakatlığı hakkında konuştu. Arjantinli oyuncu, "Küçük bir sakatlık dışında sorun yok" dedi. İşte detaylar.

Mauro Icardi: ''Formdayım. Küçük Bir Sakatlık Dışında Sorun Yok"

AJANSSPOR-HABER

Relevo'da yazan Arjantinli gazeteci Marcos Duran, Galatasaray'ın yıldız forveti Mauro Icardi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"Performans açısından bir sorun yaşamayacağını söylüyor"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Duran, "Icardi, Arjantin'de bir televizyon kanalına röportaj verdi. Sadece arka adalesinde bir ağrı hissettiğini, bu nedenle son maçta oynamadığını, ancak büyük bir sakatlığının olmadığını söyledi. Ayrıca kendisini çok formda hissettiğini, performans açısından bir sorun yaşamayacağını söylüyor. 

İlgini Çekebilir
Aslan'dan transfer harekatı! 3 oyuncu....
Habere Git

"Icardi çok büyük bir golcü"

Bir de Türk Ligi'ne alışması gerektiğini vurguladı. Galatasaray'a ve lige tam olarak adapte olduktan sonra, başarılı olacağını belirtti. Ben onun futbol kariyerini eşi ve temsilcisi Wanda Nara öncesi ve sonrası diye ayırıyorum. Icardi çok büyük bir golcü, bu açıdan Galatasaray'da başarılı olur ama bir şart var. 

"Futbola konsantre olamıyor"

Kendini tamamıyla futbola vermeli. Futbola kanalize olursa harika işler yapar. Şu anda sorun şu ki Icardi futbola konsantre olamıyor. Bence Wanda Nara'ya tazminat ödeyerek, özel hayatındaki sorunu aşacak. Sonrasında kendini tamamen işine verirse çok başarılı olur" dedi. 

Inaki Pena, Galatasaray'a geliyor mu?

Barcelona ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Inaki Pena'nın, gelecek sezon Galatasaray'da Muslera'nın yerine döneceği iddiası için ise ünlü Katalan gazetesi El Mundo Deportivo'nun Barcelona yazarı Gabriel Sans önemli açıklamalar yaptı. 

"Kaleye geçemeyeceğini biliyordu"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Sans, "Inaki Pena, Barcelona'daki durumundan neden memnuniyetsiz olsun ki, Galatasaray'dan buraya dönerken, zaten ikinci kaleci olacağını, Ter Stegen sakatlanmadığı sürece ya da cezalı olmadığında, zaten kaleye geçemeyeceğini biliyordu. 

İlgini Çekebilir
TFF'de 3 önemli isim gönderildi
Habere Git

"Memnuniyetsiz demek çok anlamsız"

Yedek kaldığı için memnuniyetsiz demek çok anlamsız. Ne kendisi ne de yakın çevresi seneye Galatasaray'a gideceği iddialarını doğruladı. Ayrıca Barcelona yönetiminin gelecek sezon bir başka ikinci kaleci almak gibi bir düşüncesi yok. Transfer yatırımını orta sahaya yapmayı planlıyorlar' şeklinde konuştu. 

İlgini Çekebilir
Aslan'ın yıldızı mutlu dönüyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler