Mauro Icardi: "Galatasaray'da efsane olmak istiyorum"

11.09.2023 - 14:32 | Son Güncellenme: 11.09.2023 - 14:40

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu, sarı-kırmızılı takımda efsane olmak istediğini söyledi.

Mauro Icardi: "Galatasaray'da efsane olmak istiyorum"

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi, Sarı-Kırmızılı takımda efsane olmak istedğini söyledi. Arjantinli yıldız, Inter'deki döneminden de bahsetti. İşte detaylar...

" Molde'ye karşı attığım gol benim için önemliydi"

NTV'nin derlediği habere göre UCL Magazine'e konuk olan Icardi, "Bazı oyuncuların özel yetenekleri vardır, benimki ise gol atmak. Molde'ye karşı attığım gol benim için önemliydi çünkü kariyerimdeki 200. golümdü. Şampiyonlar Ligi'nde gol atmak harikaydı. Güzelliği ve önemi nedeniyle bu golü asla unutmayacağım. 

"Havadan gelen topun nereye düşeceğini sadece tahmin ettim"

O anda hareketlenmemi sağlayan şey nereye gideceğimi gösteren içgüdüydü. Havadan gelen topun nereye düşeceğini sadece tahmin ettim. Savunmalar için bu toplar her zaman tehlikelidir. Savunma da kaleci de o vuruşu beklemiyordu. Tekrar izlediğinizde olağanüstü bir gol olduğunu görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Vefa Küçük: "Yetkiye rağmen Atatürk ismi için zorluklar çıkabilir"
Habere Git

"Inter'deki dönemim iyi bir tecrübeydi"

Inter'deki günlerinden bahseden Arjantinli oyuncu, "Inter'deki dönemim iyi bir tecrübeydi. Takımın kaptanıydım ve neredeyse her yıl 20 gol barajını aştım. Paris'teki dönemim iyidi ama sonlara doğru bozulmaya başladı. Önemli tecrübeler edindim. Takım için kritik olmadığım dönemlerde başka şeyler keşfettim. Farklı antrenman metodları ve gelişme yolları buldum. Paris bu açıdan yardımcı oldu" şeklinde konuştu.

"Türkiye'de rekabetçi olup çok önemli başarılar kazanmak istiyorum"

Galatasaray'da önemli başarılar kazanmak istedğini söyleyen Icardi, "Ben Galatasaray'a gelip her zaman yaptığım şeyi tekrar kanıtlama fırsatı buldum. Kendime yeni amaçlar ediniyorum. Açıkçası ilk andan beri çok iyi hissettiğim bir kulübe geldim. Arjantin'de futbolla yatıp futbolla kalkarız. Burada da benim dikkatimi çeken en büyük şey taraftarın tutkusu oldu. Bazıları, eğer Türkiye'deyseniz Avrupa'nın elit seviyesinde oynamadığınızı ve sandığınızı düşünüyor. Ben ise tam aksine Türkiye'de rekabetçi olup çok önemli başarılar kazanmak istiyorum.

"Galatasaray'da efsane olmak istiyorum"

Ben futbola başladığımdan beri; kişiliğim, karizmam ve karakterim hiç değişmedi. Ben buyum! Galatasaray'da futbola son derece tutkun taraftarlar olduğunu gördüm ve onlarla gerçekten çok iyi bir bağ kurduk. Galatasaray'da efsane olmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Selahattin Baki'den 6 numara müjdesi: "Yoğun bir çalışma var"
Habere Git

Galatasaray performansı

PSG'den 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan ve 30 Haziran 2026 yılına kadar imza atan Icardi, Sarı-Kırmızılı forma ile çıktığı 33 karşılaşmada 30 gol ve 9 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler