Mauro Icardi geri dönüyor! Fenerbahçe maçında...

16.09.2024 - 10:25 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 10:29

Galatasaray'da sakatlığı devam eden ve bir süredir sahalardan uzak kalan Mauro Icardi, geri dönmeye hazırlanıyor. Icardi Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

Mauro Icardi geri dönüyor! Fenerbahçe maçında...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da sakatlığı devam eden ve ülkesi Arjantin'de tedavisini sürdüren Mauro Icardi'nin son durumuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Icardi'nin sakatlığı

Mauro Icardi, Galatasaray'ın Süper Lig'de Adana Demirspor'a konuk olduğu maçın ilk yarısında yaşadığı sakatlık sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Icardi'nin sağ üst arka adale grubunda 2. derece yırtık, zorlanma ve kanama tespit edildi.

Ülkesine döndü

Liglere Milli Takım arası verilmesi sebebiyle ülkesi Arjantin'e dönme kararı alan Mauro Icardi, tedavisine de orada devam etti. Hala Türkiye'ye geri dönmeyen golcüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Geri dönüyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Ülkesi Arjantin'de tedavi olan Mauro Icardi, bu hafta içerisinde Türkiye'ye geri dönecek. Icardi'nin sahalara geri dönüp dönmeyeceği de belli oldu.

Süre verildi

Çıkan haberde Mauro Icardi'nin, yeşil sahalara geri dönmesinin biraz daha zaman alacağının altı çizildi. 31 yaşındaki futbolcunun en az 2 hafta daha formasından uzak kalması bekleniyor.

Hazır olmak istiyor

Mauro Icardi'nin de sakatlığı tamamen atlatmadan sahalara geri dönmek istemediği ve yüzde yüz hazır olmak istediği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler