Mauro Icardi: "Gol krallığı tabii ki istediğim bir şey"

Aleyna Gürgen
15.04.2024 - 22:21 | Son Güncellenme: 15.04.2024 - 23:33

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ın Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ettiği maçın ardından Mauro Icardi açıklama yaptı.

Mauro Icardi: "Gol krallığı tabii ki istediğim bir şey"

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u 4-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılı ekibin Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ise maç sonunda konuştu.

"İkinci yarıya farklı bir mantalite ile çıktık"

Deplasmandaki Alanyaspor maçının 83. dakikasında golü bulan Mauro Icardi maç hakkında "İlk yarı biraz rahat bir şekilde çıktık. Kendimize güveniyorduk aslında fakat herhangi bir gol atamadık. Sonra devre arasında hocamızla birlikte bütün takım bir arada konuştuk ve ikinci yarıya farklı bir mantalite ile çıktık. Bu sayede de gollerimizi attık ve sonucu aldık." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk: Benim için manevi anlamda zor
Habere Git

"Gol krallığı tabii ki istediğim bir şey"

Maç sonu açıklamalarında gol krallığından da bahseden Icardı bu sezonun en iyi sezonlarından olduğunu şu sözlerle belirtti: "En iyi sezonlarımdan bir tanesi, evet benim de haberim var fakat yüzde yüzümde değildim sezonun bir kısmında. 5 ay bir süre boyunca bileğimde bir ağrı vardı, kas ağrıları çektim ama her zaman takım için orada olmaya çalıştım. Golleri istediğim kadar atamadım bu süreçte. Bir forvet olarak gol krallığı tabii ki istediğim bir şey fakat Galatasaray'ın kazanması benim için öncelik. Geçen sezon da zaten şampiyon olduk, bu sene de umarım şampiyonluğu getirecek şeylerden bir tanesi olacak."

Icardi'den Galatasaraylı taraftar sözleri

Galatasaray taraftarlarından yoğun ilgi gören 31 yaşındaki futbolcu bu ilgiden duyduğu mutluluğu "Çok güzel bir sevgi. Takıma karşı, bana karşı da her yerde bize aşkla yaklaşıyorlar. Taraftar sayısı olarak da fazlayız bildiğiniz gibi. Bizi her yerde takip ediyorlar, destek oluyorlar. Bugün oteldeyken, buraya geldiğimizde, saha içerisinde birçok taraftarımız vardı. Mutlu edici bir şey. Bize her zaman enerji katıyor böyle şeyler." diyerek anlattı.

Icardi, gollerine devam ediyor

Şampiyonluk yarışında girilen kritik öneme sahip haftalarda Mauro Icardi sahne alıyor.

Alanyaspor mücadelesine kadar Süper Lig'de çıktığı son 3 maçta 4 gol atan Icardi, bu karşılaşmayı da boş geçmedi. Maçta gol perdesini kapatan Arjantinli yıldız, ligde üst üste son 4 müsabakada 5, bu sezonki 28. karşılaşmada 19. golünü attı.

Bu sezon tüm kulvarlarda 41. maçına çıkıp 26. kez ağları havalandıran Mauro Icardi, sarı-kırmızılı kariyerinde 67. resmi karşılaşmada 49. gole ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler