Galatasaray'da Mauro Icardi boş geçmiyor! Şimde de Burak Yılmaz'ın rekorunu kırdı

16.09.2023 - 21:51 | Son Güncellenme: 16.09.2023 - 22:01

Galatasaray'ı Samsunspor karşısında 4-2 öne geçiren golü atan Mauro Icardi, Burak Yılmaz'ın rekorunu egale etti. Arjantinli, 8 maçta 8 gol attı 1 de asist yaptı.

Galatasaray'da Mauro Icardi boş geçmiyor! Şimde de Burak Yılmaz'ın rekorunu kırdı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Yılport Samsunspor'u konuk etti. Teknik direktör Okan Buruk, ligdeki son Gaziantep FK maçının 11'inde değişikliğe gitmedi. 

Geride kalan 3 maçta 1 beraberlik ve 2 galibiyet alan Galatasaray, ligin yeni takımlarından Samsunspor karşısında Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi 11'iyle sahada yer aldı.

Galatasaray'ın yeni transferleri Davinson Sanchez, Hakim Ziyech ve Tanguy Ndombele, kadroda yer aldı. Sarı-kırmızılı ekibin İngiltere'nin Tottenham takımından renklerine bağladığı Kolombiyalı savunma oyuncusu Sanchez, Fransız orta saha Ndombele ile Chelsea'den alınan Ziyech, ilk kez bir maçın kadrosuna girdi.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'tan Zaha müjdesi
Habere Git

Zaha kadroda yok

Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde birer maça çıkan ancak bir süredir bireysel program uygulanan Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha'ya ise kadroya yer verilmedi.

Galatasaray taraftarları maça yoğun ilgi gösterdi. Samsunspor müsabakasında tribünlerde yaklaşık 45 bin taraftar yer aldı.

Icardi, Burak Yılmaz'ın rekoruna ortak

Galatasaray'ı Samsunspor karşısında 4-2 öne geçiren golü atan Mauro Icardi, bu sezon 8. resmi maçında 8. golünü attı ve 1 de asist yaptı.

Bu sezon ligdeki 4. maçında 5. golünü atan ve ilk 11 çıktığı son 11 Süper Lig maçında da gol atan Mauro Icardi (toplam 18 gol), Opta'nın detaylı analize başladığı 2007/08'den bu yana en uzun serinin sahibi olan Burak Yılmaz'ın (11 maç; Mayıs-Kasım 2011) rekorunu egale etti.

Senin için hazırladığımız haberler