Necati Ateş, G.Saray-Karagümrük Maçını Değerlendirdi

İsa Kethüda
24.04.2023 - 10:48 | Son Güncellenme: 24.04.2023 - 10:53

Eski futbolcu ve şu anda yorumculuk yapan Necati Ateş, Galatasaray'ın sahasında Fatih Karagümrük ile berabere kaldığı maçı değerlendirdi. İşte detaylar.

Necati Ateş, G.Saray-Karagümrük Maçını Değerlendirdi

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Skorer'de yer alan habere göre, bir dönem sarı-kırmızılı takımda forma giyen eski futbolcu ve şu anda TRT Spor'da yorumculuk yapan Necati Ateş, karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"Karagümrük'ün her maçı seyir anlamında keyif veriyor"

Maçın keyif verdiğini dile getiren Necati Ateş, "Maç beklediğimiz gibi geçti. Karagümrük'ün her maçı seyir anlamında keyif veriyor. Bu tarz bir maçı herkes bekliyordu ancak kimse 3-1 öne geçmesini beklemiyordu" dedi.

"Nelsson'un da ilk defa bu kadar kötü oynadığını gördüm"

Nelsson'un kötü oynadığını ifade eden Ateş, "Diagne'nin golüne kadar Karagümrük, Galatasaray kalesine gitmedi. Nelsson'un da ilk defa bu kadar kötü oynadığını gördüm. Diagne çok hızlı bir oyuncu olmamasına rağmen yakalayamadı" sözlerini kullandı.

İlgini Çekebilir
İkinci Gomis krizi
Habere Git

"Saba, Adekugbe'yi resmen felç etti"

Galatasaray'ın golden sonra oyundan düştüğünü söyleyen eski futbolcu, "Galatasaray, golden sonra inanılmaz şekilde oyundan düştü. Saba, Adekugbe'yi resmen felç etti. Kerem de yardıma gelmeyince Saba ilk yarının oyuncusu oldu bana göre. Adekugbe hiç karşılık veremedi" ifadelerini kullandı.

"Muslera'nın golde çok kötü bir hatası var"

Muslera'nın hatası hakkında konuşan Necati Ateş, "Muslera'nın golde çok kötü bir hatası var. Özgüven önemlidir ama dikkatli de olmak lazım. Bir anda 3-1 geri düştü takım" dedi.

"Gomis mi Zaniolo mu?"

Gomis ve Zaniolo'yu karşılaştıran Ateş, "Gomis mi Zaniolo mu? Tartışmam bile, açık ara Gomis. Gomis'in böyle maçlarda önemini anlıyorsunuz. Zaniolo forvet oynar, gol atar ama Gomis gibi sırtı dönük oynayıp servis yapamaz. Bugün de çok oynamadı ama pozisyona da girdi" açıklamalarını yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe şampiyonluk yolunda kritik virajda! Rakip İstanbulspor...
Habere Git

"Mertens bugün hiç oyunda yoktu"

Mertens'in performansını eleştiren eski futbolcu, "Mertens bugün hiç oyunda yoktu. Zaniolo yerine Icardi oyuna girdiğinde şaşırdım çünkü Okan hocanın risk alıp ikisini birden kullanmasını bekliyordum" sözlerini sarf etti.

Icardi'nin kaçırdığı penaltıyı değerlendiren Necati Ateş, "Çok penaltı atan oyuncu gördüm ama Falcao gibisini görmedim. Icardi dünya çapında bir yıldız ama çok ciddiyetsiz bir penaltı kullandı. Takım 3-2 geride, panenka vuruşu deniyorsunuz. Penaltı kaçtıktan sonra takım oyundan düştü. Şampiyonluk giderse bunlar hatırlanır" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler