Mauro Icardi için flaş sözler: "Milan ile rahat gol kralı olur"

İsa Kethüda
01.04.2024 - 11:21 | Son Güncellenme: 01.04.2024 - 11:36

İsviçreli eski futbolcu Valon Behrami, Süper Lig takımlarından Galatasaray forması giyen Mauro Icardi'nin, Milan'da başarılı olabileceğini söyledi. Detaylar.

Mauro Icardi için flaş sözler: "Milan ile rahat gol kralı olur"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin ismi İtalyan devi AC Milan ile anılmaya devam ediyor.

DAZN'da yorumculuk yapan İsviçreli eski futbolcu Valon Behrami, Mauro Icardi'nin Milan'a transfer olması durumunda İtalyan devinin en skorer oyuncusu olabileceğini söyledi. 

Behrami, "Mauro Icardi'nin Milano'ya dönme şansı olsaydı bunu değerlendireceğini düşünüyorum. Gitmesi durumunda Milan'la Serie A'nın en golcü oyuncusu olabilir.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması: "Fred, Muslera..."
Habere Git

"Icardi olağanüstü bir oyuncu"

Icardi'yi hep eleştirdiler ama o sahada yaptıkları bakımından olağanüstü. O bu anlar için yaşayan biri, korkmuyor ve çok cesaretli bir oyuncu. 

"Rahatlıkla Milan'da gol kralı olacaktır"

Soğukkanlılığı ve yaratıcılığı beni hep etkiledi. Şu an bu ortam Milan'da var. Rahatlıkla Milan'da gol kralı olacaktır" dedi. 

Olivier Giroud ayrılıyor

Bilindiği üzere Milan'da Olivier Giroud'un sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Fransız forvetin, MLS Ligi ekiplerinden Los Angeles FC ile anlaştığı iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Devre arası gelmişti! Beşiktaşlı yıldıza talip çıktı
Habere Git

Bu sezonki performansı

Öte yandan Sarı-Kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Mauro Icardi, bu sezon forma giydiği 38 karşılaşmada 23 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.

10 milyon Euro'ya transfer oldu

31 yaşındaki Arjantinli futbolcu, sezon başında Fransız ekibi PSG'den 10 milyon Euro bonservis ücreti ödenerek transfer edilmişti. Icardi, sarı-kırmızılı takımdan yıllık net 6 milyon Euro kazanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler